Art Center HOres & MOdus 8

Kunstgalerij / Sint-Martens-Latem & Knokke

Door de geestdrift van Niña Van den Bosch en haar team is Art Center HOres in Sint-Martens-Latem en Knokke uitgegroeid tot een geliefde galerij waar kunstenaars en toeschouwers zich goed voelen. Het is een vertrouwde plek geworden waar mensen graag binnenwandelen. In alle openheid staan Niña en haar team klaar om mensen te onthalen, te begeleiden en te ondersteunen in hun beleving van de kunstwerken. Enthousiasme, blijdschap, positiviteit, verwondering en een glimlach, gecombineerd met schoonheid, kwaliteit en professionaliteit van de kunstenaars, het zijn de kenmerken van Art Center Hores. De galerij is volop in beweging, met veel exposities en nieuwe kunstenaars. Tegelijkertijd blijft HOres trouw aan de kunstenaars die het gezicht van de galerij bepaald hebben. We blijven ons inzetten om de toeschouwer blij te maken en ze dat gevoel mee te geven naar huis.

www.artcenterhores.com

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart