A simple touch of unique design

Less is more

Creëer licht en ruimte in de kamer door ze zo slim mogelijk in te richten. Overdaad schaadt, en dat geldt zeker in het interieur. Wees selectief in jouw keuze voor de juiste accessoires en geef de ruimte een eigen identiteit met opvallende lichtarmaturen.

Monsieur tricot

Monsieur Tricot is een collectie van gebreide outdoor verlichtingselementen. De met weerbestendig touw handgemaakte lampen van de hand van Belgisch ontwerper Ilia Eckardt geven een warm, gezellig licht en zorgen voor een prachtig schaduwspel. De collectie is verkrijgbaar in wit, linnen, wengé, baksteenrood en moss.

Color your world in shades of pink

Scandinavisch design is vandaag de dag alom aanwezig in de interieurwereld. Eenvoudige vormen, zachte lijnen, pastelkleuren en houttinten creëren warmte in de gezellige gezinswoning. Combineer met zachte, roze decoratieelementen voor een fris accent!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart