Casteur: Glorious room in full glory

Glorious room in full glory

Time to be glorious, time to sparkle

Een juweel is als een tweede huid. Je draagt het dicht bij je. Het is een deel van je persoonlijkheid, en je kiest het heel bewust. Bij Casteur nemen we graag de tijd om samen met jou op zoek te gaan naar die ketting, dat horloge, die armband of ring die jou doen schitteren. We vinden dat je daarvoor dan ook een decor op maat verdient: The Glorious Room.

Juweliers Casteur bestaat uit een gepassioneerd team dat zich elke dag voor 200% inzet voor een onklopbare service en beleving. Van generatie op generatie bouwen we verder aan een exclusief verhaal dat bijna 90 jaar geleden begon. En vandaag zijn we klaar een nieuw hoofdstuk, gebaseerd op nog meer beleving en een persoonlijke one-op-one service in onze Glorious Room.

Het idee voor onze Glorious Room is dan ook ontstaan vanuit de inspiratie die we van onze klanten kregen.

Het idee was al een tijdje aan het rijpen en is ontstaan vanuit de inspiratie die we van onze klanten kregen. Vaak brachten onze klanten eigen kledingstukken of foto’s van een trouwjurk of suitekleedje mee om op zoek te gaan naar de passende juwelen, naar de finishing touch. Modebewuste klanten investeren ook alsmaar vaker in kleding die ze meer dan een paar keer willen dragen. En ze denken verder dan dat. Ze denken duurzamer, ze willen combineren en zijn op zoek naar juwelen die mooi in harmonie zijn met hun garderobe.

Vanaf vandaag kunnen we onze klanten een heel persoonlijke pas-ervaring aanbieden in een ongedwongen en rustige sfeer. In onze Glorious Room word je in alle exclusiviteit ontvangen en geven we je advies over hoe je een juweel of horloge kunt combineren met de ensembles of kledingstukken die je thuis in je kast hebt hangen. In deze gloednieuwe luxueus ingerichte ruimte, afgezonderd van de rest van winkel, bekijken we samen jouw persoonlijke stijl en welke juwelen daarbij tot zijn recht kunnen komen. We willen je graag in alle rust onze juwelen presenteren op de kleren die jij het liefst draagt. Met juwelen moet je spelen: eenzelfde stuk kan vaak zowel in een zakelijke look passen als bij een feestelijk ensemble, als je ze goed weet te combineren. Je zal versteld staan van de vele combinatiemogelijkheden die het juiste juweel je kan bieden. Of je nu op zoek bent naar de bijpassende accessoires op je trouwjurk, je suitekleedje of je outfit voor welke gelegenheid dan ook, Casteur zorgt ervoor dat je outfit tot in de puntjes afgewerkt is.

“Met juwelen moet je spelen: eenzelfde stuk kan vaak zowel in een zakelijke look passen als bij een feestelijk ensemble, als je ze goed weet te combineren”.

Bij Casteur zit mensen mooier maken in het bloed. Het ervaren team van Casteur kent de klanten en de merken door en door. Het is dan ook onze tweede natuur om hen met elkaar te matchen en ervoor te zorgen dat je een leven lang plezier beleeft aan je aankopen.

Een kwalitatief juweel of horloge kies je niet zomaar. Je zoekt iets wat jouw stijl en persoonlijkheid versterkt en je wil dan ook de juiste keuze maken. Wij maken graag tijd en ruimte vrij om je te ontvangen in onze gloednieuwe ruimte, de Glorious Room, waarin we kracht bij je verhaal zullen zetten met de juiste accessoires.

Omdat we je ongestoord het beste advies kunnen geven, werken we in onze Glorious Room graag op afspraak. Dan heb jij ook alle tijd om een keuze te maken waar je je helemaal goed bij voelt. Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in onze Glorious Room!

Stationsstraat 22-24-26, 8790 waregem, T 056 60 19 51
info@casteur.be, www.casteur.be