Casteur

Een unieke beleving

Een unieke beleving, een huiselijke sfeer én een persoonlijke service: dat is eigen aan winkelen bij Juweliers Casteur.

Bij Casteur nemen we graag de tijd en ruimte om samen met onze klanten op zoek te gaan naar dat ene speciale juweel of horloge dat hun verhaal kracht bijzet. Zowel voor als na onze openingsuren staan wij klaar met deskundig advies en oog voor schoonheid. En dat alles in één huis van vertrouwen…

Al 90 jaar met hart en ziel
Mensen mooier maken zit in ons bloed. Juweliers Casteur is geen klassieke juwelier maar brengt merken en collecties met een verhaal, en durft ‘outside the (jewellery) box’ te denken. Al meer dan 90 jaar maken we het verschil voor onze klanten: van generatie op generatie bouwen we verder aan een uniek verhaal waarbij onze klant het middelpunt van onze focus is. En vandaag zijn we meer dan ooit klaar voor een nieuw hoofdstuk, gebaseerd op nog meer beleving en een persoonlijke one-on-one service.

“Al 90 jaar met hart en ziel net dat ietsje anders”.

Juweliers Casteur is er om je te inspireren
Onze klanten blijven verrassen, verbazen en inspireren, dat is onze grootste missie. En dat doen we door steeds op zoek te gaan naar dat tikkeltje anders: naar merken die het verschil kunnen maken, naar collecties met een twist en naar unieke stukken die je persoonlijkheid kunnen versterken.

Juwelen en horloges verkopen gaat voor ons zoveel verder dan een zakelijke transactie. Een kwalitatief juweel of horloge kies je niet zomaar: je zoekt iets wat past bij jouw stijl en persoonlijkheid en je wil dan ook de juiste keuze maken. Vaak wordt een juweel of horloge gekocht naar aanleiding van een speciale levensgebeurtenis, zoals de geboorte van een kind, een speciale verjaardag, een verloving of huwelijk, of zelfs het verlies van een dierbaar persoon. We nemen dan ook graag de tijd om onze klanten beter te leren kennen en op zoek te gaan naar dat ene unieke stuk.

Niet zomaar een winkel
Wie binnenstapt bij Juweliers Casteur zal meteen een warme en huiselijke sfeer ervaren, net alsof je in een boetiekhotel rondwandelt. Onze winkel van ca. 700m² biedt bij binnenkomst een ultieme beleving door onder andere onze glijdende etalages waar je als klant doorheen kan wandelen, aparte brand corners om onze merken nog beter te begrijpen en ervaren en een afzonderlijke pasruimte, gebaseerd op nog meer beleving. Ook in onze bar kunnen klanten rustig genieten van een lekkere koffie of een sprankelend glaasje champagne.

Persoonlijke one-on-one service
Om onze klanten een nog persoonlijkere service te bieden, creëerden we een afzonderlijke pasruimte in onze winkel, onze Glorious Room. In deze ruimte worden onze klanten in alle exclusiviteit ontvangen en geven we in een ongedwongen sfeer advies over hoe je een juweel of horloge kan combineren met de ensembles of kledingstukken die je thuis in je kast hebt hangen. Een kwalitatief juweel of horloge kies je namelijk niet zomaar: je zoekt iets wat jouw stijl en persoonlijkheid versterkt en je wil dan ook de juiste keuze maken. Juweliers Casteur helpt je graag je verhaal kracht bij te zetten met de juiste accessoires.

The Casteur family
Het team van Juweliers Casteur bestaat uit stuk voor stuk onmisbare personen die veel meer zijn dan collega’s. Onze zaak fungeert als een echt familiebedrijf waar iedereen deel van uitmaakt. Ons succes is maar zo sterk als de mensen die het iedere dag samen creëren. Een hecht, gepassioneerd team dat zich elke dag 200% inzet voor een onklopbare service en beleving. Van creatieve etalages tot picture-perfect verpakkingen en op maat geselecteerde persoonlijke juwelen: een bezoekje aan Juweliers Casteur vergeet je niet snel.

“Door onze jarenlange ervaring kennen wij onze klanten en merken door en door. Het is dan ook onze tweede natuur om ze met elkaar te verbinden. We voelen dat onze klanten dat appreciëren, want de meesten blijven terugkomen. Ze weten ook dat Stefaan en ik altijd beschikbaar zijn in de winkel.”
— Hilde, zaakvoerder Juweliers Casteur

We leren je graag beter kennen…
Voor iedere gelegenheid is er dat ene speciale stuk dat harten sneller zal doen slaan. Van verliefd tot verloofd, van verloofd tot getrouwd, van tiener tot jongvolwassene, van student tot werknemer, van jongedame tot kersverse mama. Juweliers Casteur maakt graag tijd en ruimte vrij om deze bijzondere momenten vast te leggen met een tijdloos juweel of horloge waar je een leven lang plezier aan zal beleven.

Stationsstraat 22-24-26, 8790 waregem, T 056 60 19 51
info@casteur.be, www.casteur.be


ONZE MERKEN

Horloges: Breitling – Omega – Chanel – Hermès – Tag Heuer
Longines – Rado – Seiko – Tissot

Juwelen:
Pomellato – Ole Lynggaard – Messika – Marco Bicego – Coeur de Casteur
The Exclusive Collection – dinh van – Bigli – Casteur by Casteur – Dodo

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart