Melissa Odabash

DESTINATION PARADISE

VOORMALIG BIKINIMODEL MELISSA ODABASH KENT AL DE WENSEN EN NODEN VAN VROUWEN WANNEER HET OVER BADMODE EN STRANDKLEDING GAAT.

Vanaf het ontstaan van het merk zijn de collecties van Melissa Odabash ontworpen en gecreëerd met het doel om het vrouwenlichaam zo goed mogelijk uit te lichten. Strakke lijnen in haar ontwerpen en een wel doordachte textielkeuze zorgen ervoor dat de badkleding voor ieder lichaamstype mooi past. Na Melissa’s debuutcollectie werd haar merk al snel tot ‘De Ferarri’s van de bikiniwereld’ gebombardeerd door de Britse Vogue. En dat wierp zonder twijfel vruchten af. Grote sterren zoals Kate Moss, Kendall Jenner, Heidi Klum en Beyonce zijn grote fan.

De nieuwe ‘Destination Paradise’ collectie doet je verlangen naar je ultieme droomvakantie.

De Tia bandeau geborduurde strandjurk is het ultieme kledingstuk in je reiskoffer. Deze flatterende bandeau-stijl is ideaal voor het presenteren van een zonovergoten huid. De Tia heeft een klassieke pasvorm met een elegante taille met trekkoord.

Maak je outfit compleet met een stijlvolle clutch en leren sandalen. Geschikt als dag- en avondlook.

Melissa’s badkleding is de ultieme must-have voor de moderne, internationale reiziger. Ze neemt je mee naar de mooiste uithoeken van de wereld en inspireert je met veel plezier voor je volgende droomreis. Aan tropische bestemmingen geen tekort.

Deze crème jurken uit de Cruise collectie verdienen absoluut een plaatsje in jouw reiskoffer.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart