Bruin is het nieuwe zwart

Warme tinten domineren het najaar

Bye bye Scandinavisch wit, bye bye stijlvol zwart, hello warme aardetinten! Nu we het met z’n allen steeds drukker hebben, willen we ’s avonds terugkeren in een interieur dat ons rust en comfort brengt. Denk daarbij zeker aan warme bruine en rode tinten.

Knock on wood

Geen betere manier om de warmte in je woonkamer te halen dan natuurelementen in je interieur te integreren. Hout doet het dan ook bijzonder goed dezer dagen. Wist je dat het integreren van houten elementen in je interieur zelfs je hartritme en stress zou verlagen, net alsof je een wandeling in het bos zou ondernemen?

Another brick in the wall

Geen belangrijkere aardetint dan terracotta. Als rijke, warme kleur trekt deze roodbruine tint dan ook meteen de aandacht. Integreer het in je interieur als accessoire voor een warm accent of ga all-the-way met terracotta tegels of verf op je muur. Wat emeraldgroen was voor interieurs in 2017 is terracotta dit jaar. In huis halen dus, die nieuwe trendkleur!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart