Ruysschaert

Language Academy

Ruysschaert organiseert grensverleggende taalcursussen voor jongeren. En dat doen we met passie, enthousiasme en een eindeloze inzet zodat we hen in een week zoveel mogelijk kunnen bijbrengen. Want wij geloven dat kennis van vreemde talen een springplank is om je eigen grenzen te verleggen.

Spring jij mee in ons taalbad?

Bij Ruysschaert zijn we er van overtuigd dat je een taal echt moet leren, door de taal te beleven in totale immersie. Volledig afstand nemen van je eigen taal en je onderdompelen in de doeltaal. Iedereen, leerkrachten én leerlingen, spreken bij Ruysschaert dan ook altijd en overal de doeltaal. Tijdens de les, de maaltijd of het spel – en dat de hele week lang.

60 jaar expertise in grensverleggende taalcursussen

Sinds 1963 organiseert Ruysschaert taalcursussen voor jongeren. Ruysschaert Language Academy werd 60 jaar geleden opgericht door Tine Ruysschaert . Mevr. Ruysschaert bood cursussen Nederlands aan, waaraan ze na 27 jaar cursussen Engels toevoegt. In 1998 neemt haar zoon Pieter Ruysschaert het van haar over en voegde doorheen zijn carrière als directeur de cursus Duits en Frans toe aan het aanbod van Ruysschaert.

In 2020 neemt uiteindelijk de huidige zaakvoerster – en kleindochter van Tine Ruysschaert – Marieke Ruysschaert het reilen en zeilen van RLA over. Nu mag zij op haar beurt haar passie voor taal met duizenden jongeren delen.

“Je moet Ruysschaert meemaken om te weten wat het zo uniek maakt. Ik ben ongelofelijk blij dat ik dit heb gedaan”

Unieke methode

Ruysschaert dompelt je kind onder in een taalbad boordevol nieuwe woorden en uitdrukkingen. En het sterke is: je leert die spontaan omdat de context zo goed en warm aanvoelt. Deze veilige omgeving wordt gecreëerd door onze gepassioneerde en gediplomeerde leerkrachten. Zij hebben engelengeduld, zijn creatief, innovatief en meesters in didactiek! Kortom, enthousiaste vakmensen die een hele week met je kind doorbrengen.

Daarnaast biedt elke cursus bij Ruysschaert alle niveaus aan, van beginner tot gevorderd. Zo werken we op maat van de leerbehoefte van elke leerling. Er zitten gemiddeld 12 leerlingen per groep. Zo garanderen we een nauwe opvolging, persoonlijke feedback en een maximale leercurve. Naast de boeiende lessen is er uiteraard ook plaats voor sport en spel en dit allemaal in onze unieke campussen omgeven door groen.

Moerstraat 63
B-9031 Drongen
info@ruysschaert.be
www.ruysschaert.be

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart