Rénu

By Christophe Glorieux

Rénu is ontstaan uit de intuïtieve passie van Christophe Glorieux voor persoonlijke interieurs en interieurstukken met een verhaal. Wanneer hij in een kamer is, scant zijn intuïtie de ruimte en de voorwerpen, en zijn verbeelding herschikt of voegt stukken toe die de sfeer verhogen. Uiteraard groeide hieruit een grote interesse in kunst en design en vooral het verhaal erachter.

Nadat hij een aantal jaren in Brussel had gewoond, bracht hij zijn zondagen door met slenteren door de Marollen- en Zavelbuurt en het verzamelen van vintage items en verborgen schatten voor persoonlijk gebruik en later ook voor vrienden. Langzaam groeide dit uit tot een grotere verzameling en bezoeken aan het buitenland, tot een punt waarop hij vond dat zijn passie klaar was om gedeeld te worden met een breder publiek.

Christophe’s doel is om comfort en vreugde toe te voegen aan een ruimte met zelf uitgekozen voorwerpen die leven uitstralen. Origineel en authentiek, om waarde toe te voegen aan je huis of professionele omgeving. Zijn oprechte bedoeling is om persoonlijkheid te vatten en te projecteren in een interieur, met als resultaat een authentieke en warme plek om in te vertoeven. Naast de constant evoluerende collectie gaat Christophe ook graag op zoektocht naar specifieke stukken voor zijn cliënteel, onder wie al heel wat (interieur)architecten. Inmiddels kan je sinds 15 juli ook terecht in de ‘Rénu gallery’ in Knokke.

Wat daar begon als een pop-up is inmiddels verlengd voor onbepaalde duur. ‘Rénu Gallery’ in Knokke is open tijdens weekends en schoolvakanties. De ‘Rénu Studio’ in Drongen zal vanaf heden dienst doen als plaats voor afspraken voor projecten op maat en op geregelde basis voor private viewings van bepaalde collecties. Op de website kan u ook een regelmatige update van de catalogus bekijken en contact nemen voor verdere vragen en interesse.

Rénu Studio
Moerstraat 63
9091 Drongen
www.renu-design.com
info@renu-design.com

Rénu Gallery
Albertplein 27
8300 Knokke-Heist
InstaGram: @renu__design

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart