Medisch Centrum Leie

Mevrouw Sabine Slock, founder en directie van medische poli Medisch Centrum Leie, richtte – na een reeds lange carrière in de zorg en er 7/7 te zijn voor haar patiënten – dit unieke privé initiatief op met als doel medische zorg te omarmen en nét dat tikkeltje meer te geven, ten behoeve van iedereen. “Ik heb dit project opgezet uit pure passie, zodat ik kan delen wat ik heb en ten dienste kan stellen van de geneeskunde van de toekomst” zei ze recent in een interview.

Medisch Centrum Leie is een toonaangevend uniek concept te Astene, een prachtige gemeente nabij Sint Martens Latem in de provincie Oost-Vlaanderen, België. Medisch Centrum Leie zet als eerste poli binnen België de multidisciplinaire zorg Medicine 2.0 neer: klassieke geneeskunde + geneeskunde voor preventie en terugdringen van chronische ziekten (welke 80% van onze ziekten bepalen) in één
huiselijk concept.

Wat MAAKT MEDISCH CENTRUM LEIE ZO BIJZONDER?

1. Deze Clinic ademt warme huiselijkheid waar u telkens weer thuis komt en u zo vriendelijk beluisterd voelt
2. Terugbetaalbare zorg. Hoogkwalitatieve zorg met gepassioneerde artsen, paramedici, …
3. Dicht bij huis, in uw regio
4. Geen parkeerkost
5. Al uw noodzakelijke medische zorg op 1 vertrouwde plek (van logopedie en sport tot neurologie, gynaecologie, urologie, vaatheelkunde, cardiologie, … enz. Wij breiden nog steeds uit)
6. Wij genezen en behandelen uw klachten en helpen u tevens chronische ziekten actief voorkomen (hart- en vaatziekten, diabetes type 2, dementie, kankers, …)
7. U bent bij ons geen nummer
8. Geen lange wachtlijsten
9. Voor- en nazorg bij uw opname
10. Vraag ons infoboek over de poli en ontdek de unieke uitmuntendheid van dit concept voor de regio

Laagdrempelige warme huiselijkheid gestoeld op kwaliteit en neus gericht naar de toekomst van de geneeskunde en wetenschap.

Naast behandelingen en kleine ingrepen bieden we ook wetenschappelijk onderbouwd preventief gezondheidsonderzoek, advies en coaching aan om gezondheid te bevorderen en chronische ziekten te voorkomen.

Medisch Centrum Leie streeft er naar een voortrekkersrol te spelen in de gezondheidszorg. Of je nu op zoek bent naar medische zorg, preventieve gezondheidscontroles een luisterend oor of advies, Medisch Centrum Leie is er om jou te ondersteunen op je reis naar een lang, gezond leven.

Met bijzondere zorgende groet van:

Poli chronische ziekten en preventie: diabetes, hart-en vaatziekten, overgewicht, …
Kids@MCLeie: logo, psy, kiné e.a.: alle hulp voor kids
HersenLetselCentrumLeie: persoonlijke begeleiding na ziekenhuisontslag
Vrouwen Clinic MCLeie: alle zorg om en rond de vrouw

Liesbeth Bonamie – Loopbaanbegeleiding
Sofie Deknudt – Medisch Dermatograaf
Dr. Alex Kloeck – Orthopedisch chirurg
Dr. Wim Wissaert – Neuroloog
Prof. Dr Van Mieghem Cardioloog & Levenstijlarts

Emiel Clauslaan 87A
9800 Astene
T 09 396 45 98
www.medischcentrumleie.be

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart