Stijlvolle creativiteit

Projecten van Isabelle Onraet Interior Architects zijn zoveel meer dan mooie harmonieuze interieurs. Het zijn creaties met een ziel. Je ziet ze en je voelt ze vooral. Dit is geen decoratie. Dit is kunst.

De verbeelding aan de macht

Voor elk project is het startpunt de visie van Isabelle Onraet en haar team. Uiteraard wordt er geluisterd en overlegd met de klant. Een interieur moet tenslotte voldoen aan de wensen van diegene die er in zal wonen en/of werken. Maar wie aanklopt bij deze interieurarchitecten weet en verwacht dat die wensen worden verwerkt in een ontwerp dat staat voor originaliteit en wars is van trends.

Het team van Isabelle Onraet creëert tijdloze interieurs en zoekt de subtiele spanning die ontstaat tussen vorm, kleur en textuur. Het gebruik van materialen en kleuren moet verrassen en stijlvol zijn en ook blijven. Er gaat veel aandacht naar detail. Materiaaleigenschappen en technische perfectie zijn een essentieel aspect van elke creatie. Van bij de aanvang van een project wordt de klant meegenomen in de ideeën door middel van schetsen, moodboards en materiaalstalen, om stapsgewijs te leiden tot definitieve keuzes en technisch uitgewerkte plannen.

Het voorbeeld van deze uitgebreide inkomstruimten van een luxe-appartementencomplex aan de Belgische kust, zoals je in bijgaande foto’s ziet, illustreert dit helemaal. Het is de combinatie van verschillende materialen en texturen met de organische en repetitieve vormen die het geheel een ziel geven. Het gebruik van travertin marmer en groene, lichtdoorlatende onyx. De imposante zitbank met stof van het gerenommeerde Parijse huis Pierre Frey, het gebruik van brons en messing, alles gaat met elkaar in communicatie en raakt je emotioneel. Niets dringt zich op en toch gebeurt er zoveel.

Zoals elke ontwerper hebben ook Isabelle Onraet en haar team een eigen stijl. Ze houden van warme tinten en organische lijnen. Maar bovenal houden ze van de interactie van al die materialen en vormen en het spel dat het licht ermee speelt. Hier vind je geen pasklare antwoorden.

De verbeelding dicteert en elk project is uniek.

ISABELLE ONRAET INTERIOR ARCHITECTS
STATIONSSTRAAT 121, 8790 WAREGEM
0478 40 47 28 ∙ INFO@ISABELLE-ONRAET.BE
WWW.ISABELLE-ONRAET.BE

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart