YURE

Hoe Yure zijn stempel drukt op uitzonderlijke locaties?

Onder het motto ‘Your view is unique’ biedt vastgoed-ontwikkelaar Yure appartementen aan die helemaal aangepast zijn aan de wens van de bewoners en gekenmerkt worden door bijzondere liggingen met weidse uitzichten.

Yure, dat zijn Alexander De Cuyper en Vincent D’heer, mensen gedreven door een liefde voor tijdloze architectuur, respectievelijk met een achtergrond als ingenieur-architect en vastgoedspecialist. Een complementaire combinatie die zorgt voor een uitzonderlijke kijk op woonprojecten.

Alexander en Vincent leerden elkaar kennen op een vorige werkplek. “Al snel bleek dat we dezelfde ambities en visie op vastgoed deelden”, vertelt Alexander. “Onze passie voor vastgoed en architectuur wilden we graag kanaliseren in het high-end segment. Dat segment ligt ons heel nauw aan het hart, omdat je er veel aandacht kunt besteden aan de architectuur en een verfijnde afwerking. Daarnaast kun je ook sterk focussen op een persoonlijke woonbeleving.”

“Vooraleer geïnteresseerden in het project stappen, krijgen ze dankzij een aangepast plan zicht op hun appartement op maat en weten ze perfect wat de toekomst brengt.”

Zeldzaam en persoonlijk

Aan het Yure-verhaal wordt al zo’n 6 jaar geschreven, maar het is pas sinds 2021 dat het gedreven team naar buiten treedt met zijn ‘villa’s van de stad’, zoals ze hun projecten zelf graag noemen. “Vanuit een multifunctionele visie gaan we ver in de personalisatie van onze appartementen, net alsof je een villa zou kopen. Zo zitten we samen met geïnteresseerde kopers en passen we hun woonplannen in het project in. Vooraleer geïnteresseerden in het project stappen, krijgen ze dankzij een aangepast plan zicht op hun appartement op maat en weten ze perfect wat de toekomst brengt.”

Idyllisch wonen aan de visserij

Als Gentenaars kennen Alexander en Vincent hun stad heel goed. Het is een kennis die hen in staat stelt sneller prominente projectlocaties te vinden, in Gent vaak aan het water. De Visserij is één van die prominente locaties. Aan dat iconische stukje Gent laat Yure binnenkort een kantoor, 2 appartementen en 3 woningen het levenslicht zien: “Een apart project, omdat we per woongelegenheid een terras van meer dan 50 vierkante meter en een eigen parking kunnen aanbieden”, vertelt Alexander. “Aan het penthouse is zelfs 100 vierkante meter dakterras langs het water verbonden. In combinatie met de hoge plafonds en de ramen langs 3 gevels wordt het penthouse als het ware een villa in de lucht.”

“We blijven zoeken naar toplocaties waar we onze projecten kunnen realiseren.”

Bredere blik

Een ander project dat duidelijk de Yure-stempel draagt, is dat aan de Rodetorenkaai, op de kop van jachthaven Portus Ganda. “Wanneer we op zoek gaan naar toplocaties, willen we ook dat het project iets bijdraagt aan die plek”, verklaart Alexander. “Het architectuurconcept met centrale toren, ontworpen door Delmulle Architecten, zorgt voor het juiste accent en een baken aan Portus Ganda.”

“Vanuit de appartementen aan de Rodetorenkaai zullen bewoners kunnen genieten van een zicht van 300 meter over het water aan Portus Ganda. Ieder appartement heeft daarbovenop een gevelbreedte van maar liefst 30 meter. Daarnaast zorgen de weinige zichtbare draagstructuren binnenin het appartement voor flexibiliteit en maximale vrijheid om de ruimtes naar wens in te vullen. Ons toekomstige project aan de Gordunakaai zal dan weer gekenmerkt worden door appartementen met doorzonleefruimtes, met zowel voor- als achteraan een terras.”

Voorhoutkaai 25, 9000 Gent
+32 9 273 91 09
hello@yure.be
WWW.YURE.BE

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart