MarosEtti & FilBerg_design

Het perfecte huwelijk!

De handtassen van MarosEtti staan er; zelfbewust, onmiskenbaar, tijdloos, verleidelijk.

Handvervaardigd vakmanschap

Van een hoogstaande kwaliteit. Ontworpen voor de eigentijdse, sterke, onafhankelijke vrouw. En met net dat vleugje discrete romantiek erin waaraan je de pure klasse herkent. Feit: elke MarosEtti-handtas is uniek. In België gedesigned door Els Demeersman en alleen door haar. Op maat. Alle (metalen) accessoires inbegrepen. Daarna in Italië vervaardigd door de beste vakmensen in bekende topateliers. Met de hand. Uit het duurzaamste en soepelste Italiaanse leer. Ondertussen is er een co-branding ontstaan tussen MarosEtti_designerbags en FilBerg _design. Dit werd geboren uit een mooie, warme vriendschap.

De samenwerking tussen de twee brands begon tijdens een Fashionweek in Milaan. Het was zo leuk dat we besloten de volgende Fahionshow samen te verwezelijken. En dit met succes!

Ceci n’est pas … un sac classique, mais osé!

– Els Demeersman
Co-branding in het luxe-segment

FilBerg_design vervaardigt luxe-sjaals, alsook binnenkort kledij, deze zijn beschilderd door Fabio Francesco Filograsso. Nadien worden deze bedrukt op zijde of kashmir. Alles handgemaakt. Ook is FilBerg_design gestart met het ontwerp van prachtige hoeden. Rudolf Berghlener en Fabio Francesco Filograsso staan aan het hoofd van Filberg_design.

De kleuren van de sjaals matchen met de kleuren en de stijl van de handtassen. MarosEtti_designerbags heeft een nieuwe collectie; “Rudolf-bag” – een ruime handtas in verschillende kleuren, handgrepen zelf samen te stellen. Dit met de bedrukking van de sjaals, met het FilBerg_design aan de binnenzijde. Deze zijn limited edition. Het is een co-branding in het luxe-segment. Dit is het perfecte huwelijk!

www.MarosEtti.eu
0032/479 39 57 64
www.filberg.ch
0041/79 949 26 55

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart