Het ontstaan van

Pomellato

De avant-gardistische stijl van Pomellato zag in 1967 het levenslicht, toen ze als eerste baanbrekende merk het prêt-à-porter concept introduceerden en zo hun iconische en unieke stijl creëerden. Opvallende, herkenbare juwelen die vrouwen dag en nacht kunnen dragen. Juwelen die elke vrouw doen stralen, ongeacht haar leeftijd of afkomst. Zo ontstond Pomellato, dat vandaag women empowerment nog steeds hoog in het vaandel draagt.

“Stijl kent geen rang of stand.”

Pomellato_Iconica_3-Red

Pomellato

blijft trouw aan haar stijl

Al sinds de oprichting is het merk een trendsetter op het gebied van kleurrijke stenen die je niet in traditionele juwelencollecties terugvindt. De ‘big four’ (smaragd, robijn, saffier en diamant) verdwijnen van onze planeet. Daarom worden onconventionele stenen, die altijd al een symbool voor hen zijn geweest, herontdekt. Pomellato blijft vernieuwen, maar blijft ook trouw aan haar eigen stijl en geschiedenis. Creativiteit, idealisme, kleur, avant-garde, durf en vakmanschap vormen dé bouwstenen voor het succes van Pomellato, die al jaar en dag een vaste waarde is in onze winkel.

Vanaf vandaag kunnen we onze klanten een heel persoonlijke pas-ervaring aanbieden in een ongedwongen en rustige sfeer. In onze Glorious Room word je in alle exclusiviteit ontvangen en geven we je advies over hoe je een juweel of horloge kunt combineren met de ensembles of kledingstukken die je thuis in je kast hebt hangen. In deze gloednieuwe luxueus ingerichte ruimte, afgezonderd van de rest van winkel, bekijken we samen jouw persoonlijke stijl en welke juwelen daarbij tot zijn recht kunnen komen. We willen je graag in alle rust onze juwelen presenteren op de kleren die jij het liefst draagt. Met juwelen moet je spelen: eenzelfde stuk kan vaak zowel in een zakelijke look passen als bij een feestelijk ensemble, als je ze goed weet te combineren. Je zal versteld staan van de vele combinatiemogelijkheden die het juiste juweel je kan bieden. Of je nu op zoek bent naar de bijpassende accessoires op je trouwjurk, je suitekleedje of je outfit voor welke gelegenheid dan ook, Casteur zorgt ervoor dat je outfit tot in de puntjes afgewerkt is.

Hilde over Pomellato…

“Ik hou wel van het pittige en rebelse karakter van Pomellato dat het opneemt voor de vrouw. Het is een merk voor vrouwen met durf, met ballen aan hun lijf, die elke dag juwelen willen dragen en er tegelijkertijd een statement mee willen maken. Elke dag is een goede dag om een juweel van Pomellato te dragen. En elke vrouw zou er eentje moeten hebben…”

Stationsstraat 22-24-26, 8790 waregem, T 056 60 19 51
info@casteur.be, www.casteur.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart