Heli-Business

De referentie in helikoptervluchten

Na de oprichting in 2012 groeide Heli-Business in korte tijd uit tot een van de belangrijkste spelers in de wereld van de helikoptervluchten. Met de Internationale Luchthaven Kortrijk-Wevelgem als uitvalsbasis biedt het bedrijf verschillende diensten aan met en voor helikopters. Een snelle verplaatsing in binnen- of buitenland? Een vlucht als geschenk of teambuilding? Zelf een opleiding tot helikopterpiloot volgen? Het kan allemaal! Heli-Business biedt vluchten aan van 1 tot 5 passagiers per helikopter, zowel voor business als voor pleasure.

Taxi nodig? Bestel een helikopter!

Een helikoptertaxi is de ideale manier om snelle verplaatsingen te maken, zowel in België als in het buitenland. Het is een efficiënt en veilig vervoersmiddel waarmee je in een mum van tijd op je gewenste locatie aankomt.

Een vergadering in Antwerpen en een aansluitend klanten bezoeken in Kortrijk? Of een afspraak in Hasselt en kort daarna toch nog je vliegtuig halen in Zaventem? Geen enkel probleem. Een helikoptertaxi is onmisbaar voor ondernemers met een drukke agenda. Geen tijdsverlies en geen fileproblemen. De helikoptertaxi van Heli-Business staat voor je klaar en vliegt aan 200 km per uur naar je bestemming in binnen- of buitenland. Perfect voor bestemmingen zoals Antwerpen, Hasselt, Rotterdam, Luxemburg, Parijs, enz.

Heli-Business biedt helikoptervluchten aan voor verschillende evenementen zoals een teambuilding of vrijgezellenavond.

Of staat er een belangrijke zakenlunch op de planning? Ook een VIP-vlucht naar een restaurant behoort tot de vele mogelijkheden van Heli-Business. Hof van Cleve, Ter Doest of een andere etablissement, de helikopterpiloot brengt je met veel plezier naar het restaurant van je keuze.

Plan een avontuur

No business without pleasure natuurlijk. Heli-Business biedt helikoptervluchten aan voor verschillende evenementen zoals een teambuilding of vrijgezellenavond. Per helikopter word je in groepjes van 3 of 4 gedropt op een onbekende locatie. In team de weg terugvinden is de boodschap. Of wat dacht je van een landing naast de oevers van de Leie, om daarna de tocht verder te zetten per boot? Een originele activiteit en onvergetelijke ervaring voor elke deelnemer!

Bij Heli-Business helpen ze je graag om je dromen waar te maken !

Veel mensen hebben nog nooit een helikoptervlucht meegemaakt terwijl het net hoog op hun bucketlist staat. De vrees voor een duur prijskaartje is de vaakst aangehaalde reden om hun droom toch niet waar te maken. Ontzettend jammer. Zeker als je weet dat Heli-Business voor elk budget iets aanbiedt. Een luchtdoop of helikoptervlucht boven de woonomgeving of langs de kust is bijvoorbeeld een geweldig cadeau bij een verjaardag, jubileum, pensioen, enz. Wedden dat het feestvarken dit helemaal niet had verwacht? Ook tijdens evenementen valt een privéhelikopter beslist in de smaak.

Een helikoptervlucht duurt standaard 20, 30, 45 of 60 minuten, al zijn langere of kortere vluchten op aanvraag natuurlijk ook mogelijk. Je vertrekt waar je maar wil.

Volg een opleiding tot helikopterpiloot

Ook het verhuur van helikopters en het opleiden van piloten behoort tot het aanbod van Heli-Business. Droomde je als kind al van een carrière als piloot? Of kan je niet wachten om zelf eens achter het stuur van een helikopter te zitten? Bij Heli-Business kan zowel het theoretisch als praktisch gedeelte van de opleiding tot helikopterpiloot worden gevolgd.

De helikopterschool is dan ook een erkend opleidingscentrum. Met de PPL(H)-vliegvergunning (Private Pilot Licence (Helicopter)) mag je internationaal vliegen met een helikopter die ingeschreven is in het Europees luchtvaartregister. Je kan hierbij kostendelend vliegen, dus voor niet-commerciële doeleinden. Bovendien mag je met alle types van helikopters vliegen die op je vliegvergunning staan. De eerste vliegvergunning zal altijd afgeleverd worden met het type waarmee je jouw opleiding en examen gedaan hebt. Binnen de school van Heli-Business zal dit een Cabri G2 of Robinson R44 zijn.

Naast een PPL(H), is er ook een CPL(H) of Commercial Pilot Licence (Helicopter). Met deze vergunning ben je beroepspiloot en mag je passagiers meenemen tegen betaling.

Waarvoor je ook langskomt, bij Heli-Business helpen ze je graag om je dromen waar te maken.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart