Souvenirs de pomme

Jewellery

Delphine en Cynthia creëren een CHIQUE, VERRASSENDE EN GLAMOUREUZE COLLECTIE MET KLEURRIJKE STATEMENTJUWELEN. EEN LIJN DIE ELKE VROUW EEN CONFIDENCE BOOST ÉN EEN AFGEWERKTE OUTFIT GEEFT, ONGEACHT HAAR LEEFTIJD, MOOD OF THE DAY OF HET SEIZOEN. Voor de zomercollectie van Souvenirs de Pomme liet Delphine zich inspireren door een wandeling op een verlaten strand. De materialen, de vormen en de kleuren verwijzen naar schelpen, fossielen en een vervallen schip dat ligt te blakeren in de zon.

Souvenirs de Pomme was van bij het prille begin online verkrijgbaar en sprong bij heel wat vrouwen al snel in het oog. Ook offline viel de vernieuwing op: een reeks stijlvolle boetieks mochten zich de trotse eerste verdelers van de juwelen noemen. Door de jaren heen ontwierp Delphine ook enkele collecties voor Natan en samen met haar zus Emilienne werkte ze een capsulecollectie uit voor het Belgische merk Julia June. In 2018 vervoegde Cynthia het team en sindsdien schrijft zij mee aan ons krachtige verhaal.

Atelier in Sint-Martens-Latem

In ons atelier tekenen we de ontwerpen uit, ontwikkelen en testen we de prototypes en leggen we de laatste hand aan elk juweel. Onder het motto ‘work hard, play hard’ willen we elke klant een topservice bezorgen, altijd met de juiste dosis fun.

The ladybosses

Delphine Cordie en Cynthia Botton zijn de leading ladies van Souvenirs de Pomme. Ze zijn verzot op statement pieces en de bijzondere vrouwen die hen de liefde voor juwelen bijbrachten. Elk afzonderlijk leerden ze welke prominente rol juwelen in het leven van een vrouw spelen.

Delphine

“De naam Souvenirs de Pomme is een ode aan mijn grootmoeder – Pom voor familie en vrienden. Zij was een sterke vrouw, die hield van zowel paardrijden in de Camargue als van mode, muziek, kunst en koken voor de hele familie. Die veelzijdige persoonlijkheid benadrukte zij met haar kledij: fascinerende combinaties van kleuren, prints en accessoires.”

Cynthia

“Mijn Peruviaanse roots en mijn moeder Maria-Mercedes – Me voor vrienden en familie – zijn mijn inspiratiebron. Haar liefde voor juwelen en accessoires zit ook in mijn bloed. Zij deed me beseffen hoe belangrijk het is om trots te zijn als vrouw, om passie te voelen en je dromen te volgen. Toen ik 20 was, zei ze: “Hija, een vrouw moet elke dag juwelen dragen. Ze maken ons mooier en geven ons het zelfvertrouwen dat geboren wordt wanneer je echt jezelf kan zijn”.

‘DARE to express your dazzling self!’ – Delphine & Cynthia
www.souvenirsdepomme.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart