Obumex

We create kitchens, as unique as your personality

‘A thing of beauty is a joy forever’. Veel meer dan een poëtische frase is deze zinsnede voor Obumex de essentie van waar het leven om draait: zich omringen met schoonheid en harmonie om een omgeving te creëren waarin men rust en geborgenheid vindt.

“Door esthetiek een belangrijke plaats te geven in het wonen, overstijgen we het functionele en creëren we voor onze klanten een warme cocon waar ze zich goed voelen. Vanuit deze gedachte verleggen we al bijna zestig jaar de grenzen van het keuken- en interieurdesign,” zegt Geert Ostyn. Hij staat aan het roer van het bedrijf dat zijn vader Eli oprichtte in 1960. Intussen is met zoon Thomas Ostyn ook de derde generatie aan het werk om de traditie van uitmuntendheid verder te zetten.

Onze core business is keuken- en totaalrichtingen. De keuken wordt alsmaar belangrijker in huis: het is de plek waar de familie samenkomt of waar men met vrienden rond de tafel zit. Obumex ontwerpt tijdloze keukens met karakter, waar klanten zich thuis voelen. We werken met materialen van topkwaliteit en besteden aandacht aan subtiele details. Daarnaast staat Obumex in voor de totaalinrichting van woningen of aparte ruimtes, volledig in de stijl en de sfeer die de klant wil. We hebben ook een rijk assortiment meubel-, gordijn- en tapijtcollecties.

Vorig jaar openden we in Gent het grootste Obumex universum ooit, de vijfde Obumex Store voor België. Kom langs, en laat er u inspireren door een vormgeving die zo uniek is als uw persoonlijkheid…

_
Obumex Showroom Gent
Kortrijksesteenweg 1123, 9051 Sint-Denijs-Westrem

www.obumex.be

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart