Het Modehuis

EEN ODE AAN MODE EN AAN DE VROUW DIE ZE DRAAGT

Als een huis van vertrouwen brengen Elke en Veerle Baert in het Modehuis ode aan mode en aan de vrouw die ze draagt. De multimerkenzaak is de vrucht van de gedeelde liefde voor mode van moeder en dochter, een passie die ze het liefst vertaald zien op het silhouet van de vrouw die er hét stuk vindt dat haar op het lijf is geschreven.

De rode draad doorheen Het Modehuis? Tijdloze degelijkheid, die zich uit in kwaliteitsvolle en doordraagbare kledingstukken waarin een vrouw volledig zichzelf kan zijn, passend bij haar leven en realiteit. De winkel, gevestigd in een statig herenpand langs de Xavier De Cocklaan in Sint-Martens-Latem, straalt rust en sereniteit uit.

In elke ruimte van het Modehuis kan je op een ongedwongen manier een deel van de collecties ontdekken, voorgesteld in pasklare en inspirerende combinaties. Naast Furore, het eigen modelabel van Elke, vind je in het Modehuis een weloverwogen selectie van exclusieve merken die in de regio nergens anders of weinig verkrijgbaar zijn, van sportief tot wat meer feestgericht. Vanuit een diep respect voor de kunst van het metier en de ontwerper, kiezen Elke en Veerle vooral voor kleine merken met een bijzonder verhaal. De collecties zijn dan wel tijdloos getint, toch hebben de merken in Het Modehuis een eigentijdse look en feel die elk stuk uniek maakt, en die de persoonlijkheid van de vrouw die ze draagt als vanzelfsprekend kracht bijzet.

In Het Modehuis kan je dankzij de creatieve geest en de professionele kennis van het team met elke modevraag terecht. Je kan rekenen op suggesties om uw outfit the finishing touch te geven met het juiste accessoire, of om een eigen kledingstuk een tweede leven te geven met een nieuw bijpassend stuk. Kom gerust eens langs en je zal het zelf ontdekken: in Het Modehuis kom je thuis.

Het Modehuis laat zich – naast tendenzen – ook inspireren door kunst en design.

Dat vertaalt zich in een aantal samenwerkingen, waaronder die met First Friends: een partnership van gelijkgestemde zaakvoerders uit diverse sectoren waar de klant en de service centraal staan. Het Modehuis hecht ook veel belang aan de “finishing touch” waaronder oogstrelende juwelen, kleurrijke sjaals tot handgemaakte luxe lederwaren

www.hetmodehuis.eu

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart