Let us drive your car

Private drivers

HIGH-END SERVICE VAN PRIVÉCHAUFFEURS

Jens Oosterlynck, zaakvoerder van Private Drivers, startta zijn carrière als privéchauffeur en persoonlijk assistent bij een drukbezette ondernemer. De lat lag steevast hoog, alles moest perfect zijn. Van daaruit ontstond het idee om Private Drivers op te richten, een high-end service die studenten opleidt tot privéchauffeurs met aandacht voor kwaliteit, afwerking en een persoonlijke aanpak.

STUDENTEN ALS KWALITATIEF ALTERNATIEF

Dankzij de strenge selectie en individuele opleiding van chauffeurs biedt Private Drivers de best denkbare service. ‘Onze eerste klanten waren voornamelijk mensen die niet meer werkten met studentchauffeurs, maar die we toch hebben overtuigd om Private Drivers te proberen. Daardoor hebben we meteen geleerd wat belangrijk was voor de klant’, stelt Jens Oosterlynck. Zo blijft Private Drivers hun service steeds aanpassen en verbeteren.

DE KLANT STAAT CENTRAAL

Alle chauffeurs van Private Drivers ontvangen een tas met benodigdheden om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hierin zit onder andere materiaal om de wagen met geringe middelen te reinigen. Tijdens het wachten kan de chauffeur de ramen poetsen en het interieur afstoffen. De gsmhouder zorgt er dan weer voor dat de chauffeur te allen tijde zijn gps goed kan volgen, zodat de klant vlot op de gevraagde bestemming aankomt.

EEN PERSOONLIJKE AANPAK

Dankzij hun persoonlijke aanpak onderhoudt Private Drivers een goed contact met de klanten. Alle chauffeurs ontvangen een uitgebreide briefing met de specifieke wensen van hun klanten en arriveren steevast 15 minuten voor de gevraagde vertrektijd op het afgesproken adres. Zo kunnen ze de wagen van de klant voorzien van water en koekjes van Jules Destrooper en tijdens de wachttijd reinigen. Om de service nog persoonlijker te maken, koppelt Private Drivers zoveel mogelijk dezelfde chauffeur aan dezelfde klant.

HANDIGE APPLICATIE OM TE BOEKEN

Private Drivers is voor iedereen toegankelijk, om het even welk beroep of welke wagen de klant heeft. In de toekomst zet de high-end privéchauffeurservice in op een sterke groei. Daarom werken ze momenteel aan een handige applicatie die voorlopig enkel toegankelijk is nadat Private Drivers de logingegevens aan de klant bezorgt. Op die manier kunnen ze de applicatie uitgebreid testen alvorens deze binnenkort voor iedereen direct toegankelijk te maken. Vanaf dan kunnen klanten na het aanmaken van een account meteen hun rit boeken. Een sterke groei, maar wel met behoud van de uitstekende kwaliteit. Dat is het doel van Private Drivers.

JENS OOSTERLYNCK ∙ 0499 12 34 02
INFO@PRIVATEDRIVERS.BE ∙ www.privatedrivers.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart