Chanel

Premiere Sound Watch

In een gedurfde samensmelting van tijdloze elegantie en cutting-edge technologie, introduceert Chanel de Première Sound Watch. Met deze nieuwe creatie vervult Arnaud Chastaingt, Director van het Chanel Watchmaking Creation Studio, eens te meer de wens van Gabrielle Chanel: “I want to be part of what is to come”. De Première Sound Watch belichaamt de geest van vrijheid en durf die inherent is aan het merk.

Classic with a twist

De iconische Première werd oorspronkelijk gelanceerd in 1987. Typische kenmerken zijn de opvallende achthoekige kast, geïnspireerd op de stop van de No. 5 parfumfles, en de flexibele armband die een knipoog is naar de ketting van de legendarische handtassen van Chanel. De Première Sound Watch brengt deze klassieke elementen samen met een moderne twist. Een armband transformeert moeiteloos naar een sautoirketting, die tegelijk een horloge is dat naadloos connecteert met smartphones en andere audioapparaten.

De Premiere Sound Watch vertaalt de klassieke stijlelementen van Chanel naar hedendaagse functionaliteit.

Ongeëvenaarde luisterervaring

Een stalen kast met een laagje 18-karaat geelgoud, een zwarte gelakte wijzerplaat en een kroon met een onyxcabochon maken van de Première Sound Watch een herkenbare Chanel. De ketting, geweven met zwart leer en een matte zwarte audiokabel, biedt niet alleen een esthetische verfijning maar ook functionele veelzijdigheid. De bijgeleverde bekabelde oortelefoons, met microfoon en afstandsbediening garanderen een ongeëvenaarde luisterervaring van met hoogwaardig geluid en passieve geluidsisolatie voor noise cancelling.

Het topgeluid is te danken aan de technologische innovatie van de audiocomponenten van de Première Sound Watch. Voor de kenners: dual driver architectuur, beryllium-gecoate drivers en een omnidirectionele microfoon zorgen voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit, ideaal om naar je favoriete muziek te luisteren en om te bellen.

Innovatieve schoonheid

Met waterbestendigheid tot 30 meter is deze horlogeketting, die connecteert met iPhone en Android, niet alleen een prachtig mode-accessiore maar ook een functioneel toestel voor de moderne wereldburger. De Première Sound Watch is de perfecte realisatie van Gabrielle Chanels visie om tijdloze schoonheid te verbinden met  hedendaagse innovatie. Voor wie streeft naar verfijning en kwaliteit zonder compromissen, biedt Chanel opnieuw een unieke mix van stijl en technologie, waar verleden en toekomst elkaar ontmoeten in een harmonieuze cadans.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart