Meatpack

Entrepreneurs coming together

‘Meatpack’ vond voor de naamgeving inspiratie in de beroemde New Yorkse wijk, een stadsdeel met twijfelachtige reputatie in de tumultueuze jaren ’20 dat een metamorfose onderging tot één van de meest actieve, ondernemende en rondom de klok bedrijvige wijken vandaag. Maar de uitspraak legt tevens de kern van het opzet bloot: ‘to meet’, m.a.w. ‘ontmoeten’. Het werd opgericht door founders Olivier Van de Vijver en Peter Veekmans.

Meatpack onderscheidt zich van reguliere business clubs en allerhande bijeenkomsten in hotels of seminarielocaties. Olivier Van de Vijver: “Bij ons gaat het niet zomaar om ontmoeten, maar om ondernemers selectiever, doelgerichter, aangenamer en op maat van hun behoeften te connecteren. Business vindt en ontmoet business”. Hoogste discretie is een niet te versmaden troef: enkel de leden kennen de locaties. Zo krijgt ontmoeten een andere betekenis bij Meatpack.

Facilities as a service

Meatpack biedt de leden vooreerst een gezellig Club House met een Cigar room en biljart als aantrekkelijke extra’s. Maar er is ook een brede waaier aan vergaderfaciliteiten en werkruimten – Break-out rooms – met alle technische uitrusting die men vandaag verwacht, dat alles met een klassiek-moderne aankleding.

Een eigen app opent de deuren tot de 24/7 toegankelijke Meatpack locaties en regelt de maandelijkse facturatie van de Honesty Bar. Per locatie is er een ‘host’, het gezicht van de locatie en steeds toegankelijk.

In goed gezelschap

“Meatpack hanteert een selectieproces voor het toelaten van leden” lichten Olivier en Evelien toe. “We richten ons tot ambitieuze ondernemers, ervaren of startups die goede referenties kunnen voorleggen. We willen vermijden dat er te veel leden uit dezelfde sector komen”. Per locatie zijn er 2 peters die samen met de host nieuwkomers onder de arm nemen.

Meatpack zal dit jaar afsluiten met 8 locaties verspreid over de noordelijke provincies. Leden kunnen op elke locatie terecht en zullen daar mensen ontmoeten met dezelfde dynamiek, ondernemersgeest en interesses. Het Meatpack netwerk biedt ook tal van gelegenheden om het eigen bedrijf in de kijker te plaatsen of contacten te leggen met potentiële investeerders. 

Driemaal per jaar organiseert Meatpack op elke locatie een ‘Meatpack Friends Night’, enkel toegankelijk voor leden. Jaarlijks is er ook een nationaal en internationaal event waar alle leden van de verschillende locaties worden samengebracht.

Vanaf volgend jaar staat buitenlandse expansie op de agenda. Onderhandelingen voor openingen in Parijs, Luxemburg, maar ook Namibië zijn al ver gevorderd. En daarmee stopt het niet want de ambitie van Olivier Van de Vijver en zijn team gaan mondiaal!

Premium members club for glocal entrepreneurs.

Mocht je interesse tonen om lid worden kan je contact opnemen met Evelien Beké – Executive Member binnen Meatpack. Zij is overkoepelend verantwoordelijk voor alle Meatpack locaties en biedt de nodige ondersteuning aan alle leden. Je kan haar bereiken via email op

evelien.beke@meatpack.club

www.meatpack.club

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart