David Debusseré

Contemporary art

De internationaal bekende Belgische kunstenaar David DeBusseré heeft recent zijn bronzen kunstwerk “Nothing is Impossible” verkocht op een dakterras in Knokke. Het beeld, een ridder op een surfplank, symboliseert de kracht van menselijke vastberadenheid en het overwinnen van obstakels, zelfs wanneer ze onmogelijk lijken. Deze ridder, die ondanks zijn zware harnas balanceert op een surfplank, herinnert ons eraan dat met voldoende wilskracht, niets onmogelijk is.

David is vooral beroemd om zijn vrolijke vogelhuisjes onder de naam “No Clouds No Worries”, maar zijn bronzen werken, zoals de “Lovemushrooms”, winnen steeds meer aan populariteit, vooral in tuinen. De “Lovemushrooms” zijn verkrijgbaar in zeven verschillende formaten, met drie ontwerpen voor binnenshuis en vier voor in de tuin. Deze werken staan symbool voor het planten van liefde, een boodschap die de kunstenaar in zowel woningen als tuinen wil verspreiden.

Om zijn kunst meer toegankelijk te maken, plant David om vaker feestjes te organiseren op exclusieve locaties waar zijn werken te zien zijn. Deze locaties zijn vaak privé en bieden een perfecte setting om zijn kunst in een feestelijke sfeer te bewonderen.

Rozemarijnstraat 104,

9000 Gent

0477 77 55 62

david@debussere.net

www.daviddebussere.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart