Optiek Nathalie

Een gespecialiseerde optiekzaak is niet alleen een garantie voor vakmanschap bij het uitzoeken van de ideale bril om beter te zien, maar evenzeer een esthetisch consulent die maakt dat zichtverbetering en uitstraling van de drager perfect harmoniëren. Dat is waar Nathalie en haar zaak al 20 jaar voor staan. Samen met dochter Eline genieten de klanten van nog meer begeleiding.

Nathalie is opticien-optometrist en ook haar dochter Eline studeerde af als opticien-optometrist aan de hogeschool in Brussel. Dat zij de bekende zaak kwam vervoegen was aanleiding tot een feestje, in de zin van een grondige verbouwing en herinrichting. Daarnaast wordt onafgebroken verder geïnvesteerd in de nieuwste en meest precieze apparatuur voor oogmeting. Een oogmeting is de basis voor alles, ongeacht het over brillen of contactlenzen gaat” benadrukt Nathalie. Dochter Eline houdt de nieuwste trends scherp in de gaten, staat voor het aanpassen van het merkenportfolio, trekt nieuwe collecties aan en zo ook een breder publiek. Eline deelt nog even de nieuwste trends bij de monturen: “Zwaardere kunststofmonturen zetten de toon en laten ook grotere glazen toe met meer technische mogelijkheden voor zichtcorrectie”. 

Contactlenzen verdienen vakkundige begeleiding

“Contactlenzen zijn een zeer nauwkeurig optisch instrument, dat gezien het directe contact met het oog perfect moet passen en geen irritatie mag veroorzaken” introduceert Nathalie. “Lensfabrikanten stellen alles in het werk om ze te optimaliseren om zowel zichtkwaliteit als draagcomfort te verhogen. Wij zorgen voor een optimale aanpassing van lenzen aan de kromming van het oog, zodat lenzen nauwkeurig passen en ook lang goed zitten”. De selectie van een geschikte contactlens gaat over veel meer dan de sterkte. Zelf experimenteren is uit den boze en kan zelfs gevaarlijk zijn. Wie zelf op zoek gaat haakt meestal af, omdat men zo nooit de best geschikte lens zal vinden.

Zonnebrillen en meer

Zonnebrillen zijn vandaag een modeaccessoire dat het ganse jaar door erg populair is. Laten we ons echter niet misleiden door de looks, want een kwalitatieve zonnebril is ook een technisch hoogstaand product dat de ogen optimaal beschermt wanneer nodig.

Bovendien bestaat er een rijke variatie aan zonnebrillen die voor specifieke gebruikssituaties ontwikkeld  zijn als autorijden en bepaalde sporten. “Wij selecteerden de sportbrillen van Julbo, omdat ze aansluiten bij onze filosofie rond klantenbegeleiding” licht Nathalie toe. “Het gamma omvat —fietsbrillen op sterkte tot zelfs multifocaal”.

“Nathalie en Eline delen samen de passie voor het individueel adviseren van mensen, maar evenzeer voor een verzorgde naverkoopservice in het eigen atelier.”

Kids & Teens

Kinderbrillen zijn een specialiteit op zich bij Optiek Nathalie. “Steeds meer kinderen lijden aan bijziendheid, helaas het gevolg van te veel schermtijd” stelt Nathalie vast. “Met onze specifiek glazen voor ‘myopiemanagment’ kunnen we de achteruitgang van het zicht vertragen tot bijsturen. Dit is echt de toekomst voor onze kinderen en jeugd”.

En nog een extra troef: parkeren kan gewoon voor de deur!

Gaverlandstraat 63A, 9031 Drongen

09/388 46 82 / info@optieknathalie.be

www.optieknathalie.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart