Labaere

Travailing / Personal tailor

Al meer dan 160 jaar kan u bij kledingzaak Labaere in Zottegem terecht voor hoogkwalitatieve maatpakken. En de zaak blijft vernieuwen: voortaan kan u er ook terecht voor personal tailoring.

Personal tailoring is een service voor mannen die weinig tijd hebben of een exclusieve shopervaring willen beleven. Tailor Olivier Labaere: “Concreet kom ik met een selectie kostuumstoffen bij u thuis of op kantoor, ik neem uw maten en stel samen met u een gepersonaliseerd maatpak samen. Ik werk alleen met de mooiste stoffen, onder andere van Scabal en Loro Piana. Voor het maatwerk licht ik graag de opties toe: Full Canvas, openknoopsgaten en veel meer exclusieve afwerkingen.”

Luxury is in each detail!

In de Gentlemen’s Club van Labaere kan u 24/7 terecht voor een luxueuze winkelervaring. Labaere biedt trouwens meer dan maatwerk: in de Zottegemse multibrandstore ligt ook een selectie aan topmerken klaar, van smart casual tot sportief.

Olivier Labaere: “Labaere Tailors bestaat al sinds 1864, ikzelf ben al de zesde generatie. De passie voor kwaliteitsstoffen en maatwerk is me met de paplepel ingegeven. Er gaat niets boven een kledingstuk dat volledig op maat is gemaakt.”

Contacteer Olivier Labaere voor een afspraak bij u thuis, op kantoor of in de Gentlemen’s Club: bel 0492 92 59 83 of mail naar olivier@labaere.be.

Hoogstraat 7 t.e.m. 17, 9620 Zottegem

T 09 360 02 47 | info@labaere.be

www.labaere.be

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart