Collectors Club

PURIFY. SIMPLIFY. IDENTIFY.

Met een collectie van iconische silhouetten en basisstukken staat het seizoen Herfst/Winter ‘24 in het teken van zuiveren en loslaten.

Na talrijke seizoenen van verkenning, gaat het designteam van Collectors Club voluit voor vormen die simpelweg in elke garderobe thuishoren. Daarbij versterkt de focus op uitgekiende verhoudingen en verfijnde afwerkingen de identiteit van het merk keer op keer.

Pluizige wollen jassen en jacks, stijlvolle pakken met een mannelijke flair, klassieke witte overhemden met een twist en knus breiwerk, allemaal in zorgvuldig samengestelde kleurenpaletten. Grijstinten en zilver zorgen voor een nieuwe stijlvolle toon, terwijl grasgroen, chilipeperrood en verbrande henna schitteren als accenten.

We nodigen je uit om te experimenteren: meet jezelf een stijl aan die niet alleen de tijd weerstaat, maar ook relevant en fris blijft en tegelijkertijd ruimte biedt voor veelzijdigheid. Durf opvallend anders te combineren, laat texturen botsen en meng kleuren volgens jouw persoonlijke voorkeur, terwijl je toch eigentijds blijft en de moderne tijd weerspiegelt.

www.collectorsclub.cc

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart