Van Dior tot Hermès

make-up nieuwigheden die je doen blozen

De zomer ligt alweer ver achter ons, maar gelukkig sprankelt het najaar dankzij de meest warme, uitbundige en spectaculaire make-up trends. We zetten de opvallendste looks op een rijtje, waarmee je helemaal style- en trendproof op die cocktail of party kunt verschijnen.

1. Face the gold by Dior

Dior zet alle registers open met een reeks make-up producten, geïnspireerd op mysterieuze, gekostumeerde bals. Peter Philips, creatief directeur Dior Make-up, ontleende de feestelijke en geraffineerde kleurencreaties aan extravagante soirées met weelderig bordeauxrood, paletten van robijnrood, glinsterend roze en sprankelend goud. Of je nu kiest voor de Rouge Dior Forever Liquid paillettenfinish voor de lippen of metallic zilver voor de ogen, schitteren is de boodschap.

2. Make me blush

Met Make Me Blush lanceert YSL Beauty een revolutie in het blush-segment: een vloeibare blush. Deze Liquid Blush, verkrijgbaar in zes sterke kleuren, passen bij elke huidskleur. Of je nu kiest voor de frisse toets van fel koraal of het gedurfde bessenrood: de collectie biedt tinten die twaalf uur lang sprankelend en fris van kleur blijven.

3. Eye candy van Chanel

Clairvoyance, de nieuwe make-up collectie van Chanel verwijst enerzijds naar de fascinatie die Coco Chanel koesterde voor waarzeggerij en anderzijds naar haar visionaire modecreaties. Zelfs meer dan een eeuw na de lancering van haar eerste parfum Chanel N°5 blijft ze miljoenen vrouwen inspireren. Opvallend zijn de twee emblematische tinten voor de wangen: een fluweelachtige lavendel-blush voor een gedurfde paarse gloed en Blood Orange voor een energieke teint. Voor de ogen mag het excentrieker. De oogschaduw Initiation van Les 4 Ombres bevat roze en bruine tinten. Divination onthult extravagante oogschaduwen in matchagroen, twee paarstinten en een hypnotiserende camelkleur.

4. Glow met Armani

Make-up artiesten grijpen voor een fonkelende huid al meer dan twintig jaar naar Armani’s Fluid Sheer Glow Enhancer. Met het nieuwe formaat van 18ml is dit hét geheime wapen on the road. De formule voelt zacht aan, werkt hydraterend en de fijne parelmoerdeeltjes zorgen voor een glow boost in 7 verschillende tinten. Armani schittert voor altijd.

Zeg het met goud in alle mogelijke vormen en facetten, maar vergeet de psychedelische accenten niet.

5. Yummie Lancôme

Zin in yummy lippen? De Lancôme make-upexperts Lisa Eldridge en Sheika Daley ontwikkelden 18 tinten om styleproof de winter door te komen. Laat die eerste winterprik maar komen, want het bijzondere aan de
Lip Idôle Squalane-12 ButterGlow is de formule die verzorgend werkt én een glanseffect creëert. Balsem en make-up in een handomdraai.

6. Le Rouge Interdit

Le Rouge Interdit, het kleinste accessoire van Givenchy, is een lipstick die staat voor opvallende kleuren en texturen geïnspireerd door de fijnste stoffen van het Franse modehuis. Het assortiment breidt dit najaar uit met de komst van Le Rouge Interdit Satin, goed voor 24 uur hydratatie en zes uur lang een intense kleur. Naast enkele nieuwe tinten kreeg ook de lipstick zelf een nieuwe look; een leren huls met het iconische 4G logo maakt dit tot de absolute must-have.

7. Hermès juweel

Hermès-fans zullen bij bosjes vallen voor het witte doosje van Ombres d’Hermès, een kostbare behuizing gecreëerd door modeontwerper Pierre Hardy. Onder het witte dekseltje met gouden logo schuilt de zwart gelakte applicator met een oogschaduwkwartet, ontworpen door Gregoris Pyrpylis, creatief directeur Hermès make-up.

De zowel matte als glanzende finishes creëren een natuurlijk palet dat doet denken aan het looien van leer. Kobaltblauw, kaki en zonnig bruin wordt gecombineerd met een goudkleurige noot als contrapunt. “Blauw kan worden gebruikt om de ogen intenser te maken en een diepte te geven die doet denken aan die van de oceaan”, zegt Gregoris Pyrpylis.

8. Guerlain meets Pucci

Het Franse luxemerk Guerlain gaat in zee met het Italiaanse merk Pucci. Het Marmo-motief – geïnspireerd op de golvingen van de Middellandse Zee – siert alle make-up objecten en dus ook de iconische lipstick.

Kies dit najaar voor een sterk gepigmenteerde tint. Een streling voor ogen en lippen, dankzij het fluweelzachte complex van leliebloemen en zoete amandelolie.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart