Gregoir

Ontwaak in de nieuwe luxe
met Reve

De gerenommeerde Gregoir Groep, beroemd om zijn revolutie in luxe op de weg door Gregoir Mobility – met topmerken als BMW, Mini, BMW Motorrad, Suzuki, KGM Hyundai, Cannondale en Specialized – heeft nu een grootse droom. Zich ontwikkelen tot een gerespecteerd lifestylebedrijf binnen Europa.

Rêve by Gregoir ontpopt zich als een baanbrekend lifestylemerk, geworteld in een onwrikbare toewijding aan onberispelijke service, elegantie en uitmuntend design. Dit merk combineert erfgoed naadloos met moderniteit en is een transformerende kracht in het luxelandschap. Het ethos van Rêve is gebaseerd op de overtuiging dat ware luxe wordt geboren uit moed – de moed om te innoveren, grenzen te verleggen en de wereld mooier en functioneler te maken.

De grootse lancering van Rêve vindt plaats in het iconische Kasteel Diependael in Vlaanderen. Oorspronkelijk gebouwd als jachthuis door Heerlijkheid ter Borght in 1740 en later verbouwd tot een prachtig landgoed door Edgard Fox in 1891, draagt de rijke geschiedenis van het kasteel bij aan zijn allure. Ondanks de aanzienlijke schade in 1914 werd het kasteel zorgvuldig gerestaureerd en later werd het 32 jaar lang het met een Michelin-ster bekroonde restaurant van chef-kok Noël Neckebroeck.

Dit prachtig gerestaureerde kasteel dient nu als een prachtige showcase voor onze nieuwe collectie tijdloze en eigentijdse meubels en accessoires, ontworpen om zowel binnen- als buitenruimtes te verrijken.

“De langetermijnvisie van Gregoir is de motor van onze evolutie en omarmt de creatieve synergie tussen erfgoed en moderniteit – met de mens in het middelpunt. Het gedurfde, het mooie en het functionele harmoniëren… een evenwicht creëren met de natuurlijke wereld.
Deze visie drijft onze passie voor persoonlijke service, uitmuntendheid en voorspoedige groei: klanten verblijden
met een nieuwe luxe.”

Rêve by Gregoir wordt tot leven gebracht door een uitzonderlijke lifestylecollectie die Kasteel Diependael, Camerich meubelen, de Quebec & Tadoussac buitenmeubellijnen, Geodesis kaarsen en huisgeuren, en het Rêve Magazine omvat. Elk stuk is samengesteld om ruimtes te transformeren en levensstijlen te verheffen. Welkom in een visionair rijk van elegantie, verfijning en grenzeloze mogelijkheden.

Welkom bij Rêve by Gregoir.

-Hervé Gregoir

eigenaar en CEO, Gregoir Group

www.gregoir.bmw.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart