Dimovski Clinic

Stralende huid deze winter met de Derma V laser van Lutronic

Bent u op zoek naar een manier om uw huid deze winter te laten stralen? Bij de Dimovski Clinic in Sint-Martens-Latem bieden we de innovatieve Derma V™ Laser van Lutronic aan. Deze geavanceerde laserbehandeling is ideaal voor het aanpakken van verschillende huidproblemen zoals couperose, hyperpigmentatie en grove poriën. Lees verder om te ontdekken hoe de Derma V™ Laser uw huid kan transformeren!

De Kracht van de Derma V™ Laser

De Derma V™ Laser van Lutronic is een van de nieuwste technologieën in huidverbetering. Het apparaat werkt met specifieke golflengtes die zorgvuldig zijn ontworpen om uw huid veilig en effectief te behandelen. Of u nu last heeft van roodheid, donkere vlekken of grove poriën, de Derma V™ Laser biedt een oplossing.

Couperose: Weg met Roodheid

Heeft u last van roodheid en zichtbare bloedvaatjes op uw gezicht? Couperose kan uw zelfvertrouwen flink aantasten. De Derma V™ Laser biedt een effectieve behandeling door gerichte lichtpulsen te gebruiken die de bloedvaatjes vernietigen zonder de omliggende huid te beschadigen. Dit resulteert in een egalere en rustige huid.

Hyperpigmentatie: Een Gelijkmatige Huidskleur

Donkere vlekken en een ongelijkmatige huidskleur kunnen uw huid een doffe uitstraling geven. De Derma V™ Laser werkt door de melanine in de huidcellen die verantwoordelijk zijn voor de verkleuring te vernietigen. Na de behandeling zult u merken dat uw huidskleur egaler en stralender is.

Huidkwaliteit en Poriën: Een Gladde, Jeugdige Huid

De Derma V™ Laser doet meer dan alleen specifieke huidproblemen behandelen. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, wat zorgt voor een strakkere en gladdere huid. Daarnaast helpt de laser bij het verfijnen van de poriën, waardoor uw huid er frisser en jeugdiger uitziet.

“Stralende huid deze winter met de Derma V laser van Lutronic.”

De Perfecte Tijd voor Behandeling

De winter is de ideale tijd om aan uw huid te werken. Na een Derma V™ Laserbehandeling moet u namelijk vier weken uit de zon blijven. Dit maakt de donkere, koudere maanden perfect voor uw huidverbeteringsplan. Vergeet niet om elke dag SPF 50 te gebruiken om uw huid te beschermen.

Veilig en Efficiënt

Een van de grootste voordelen van de Derma V™ Laser is de veiligheid en korte hersteltijd. De behandelingen veroorzaken minimale ongemakken en vereisen weinig tot geen hersteltijd, zodat u snel weer door kunt gaan met uw dagelijkse activiteiten. De laser is geschikt voor bijna alle huidtypen en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Tevreden Patiënten

Patiënten die de Derma V™ Laserbehandeling bij Dimovski Clinic hebben ondergaan, zijn enthousiast over de resultaten. Ze zien al na enkele behandelingen een duidelijke verbetering: minder roodheid, vervaagde donkere vlekken en een strakkere, gladdere huid. Het deskundige team van Dimovski Clinic zorgt ervoor dat elke behandeling comfortabel en effectief is.

Meer Dan Alleen Laserbehandelingen

Naast de Derma V™ Laser biedt Dimovski Clinic een breed scala aan huidverbeterende behandelingen. Onze kliniek is gespecialiseerd in:

  • PRP (Platelet-Rich Plasma): Een natuurlijke manier om huidverjonging te stimuleren met uw eigen bloedplaatjes.
  • Profhilo: Een innovatieve anti-aging behandeling die
    de huid hydrateert en verstevigt.
  • HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound):
    Een niet-chirurgische facelift voor strakkere huid.
  • Botuline Toxine: Voor het verminderen van
    fijne lijntjes en rimpels.
  • Fillers: Om volume en contour aan uw gezicht toe te voegen.
  • Hydrafacial

Boek Uw Consult

Waarom wachten? De wintermaanden zijn de perfecte tijd om uw huid te laten stralen. Neem vandaag nog contact op met de Dimovski Clinic in Sint-Martens-Latem voor meer informatie of om een consult te boeken. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het bereiken van een gezonde, stralende huid.

Geniet van een stralende huid met de Derma V™ Laser van Lutronic bij Dimovski Clinic. U verdient het om er op uw best uit te zien!

Kortrijksesteenweg 90, 9830 Sint-Martens-Latem

0479 43 48 43

www.dimovski.clinic

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart