Quartier Latem magazine

Het leven in en rond Sint-Martens-Latem

Tweemaal per jaar presenteert INK the image builders het bruisende Quartier Latem magazine. Iedere editie pakken we uit met de laatste nieuwtjes en trends in fashion, interieur, … Ontdek de artikels uit ons magazine nu ook op onze blog voor meer leesplezier!

Het prachtige Sint-Martens-Latem wordt in Vlaanderen ook wel eens een ‘kunstenaarsgemeente’ genoemd. Van her en der kwamen kunstenaars naar Latem om inspiratie te zoeken langs de romantische oevers van de Leie. Jong en oud laat zich door onze prachtige natuur inspireren. Zo ook de handelaars van Latem. Een nieuw seizoen betekent zoals steeds ook nieuwe collecties. In deze editie van Quartier Latem praten we onder andere met een interieurarchitect, een juwelier, een modeontwerpster en een horeca-uitbater uit het hartje van Sint-Martens-Latem. Stuk voor stuk gunnen de gepassioneerde Latemnaars ons een blik achter de schermen van hun zaak. Dus installeer je languit in het eerste lentezonnetje en geniet met volle teugen van alweer een Quartier Latem vol mode en lifestyle verhalen in en rond Latem.

Quartier-Latem_NJ20_cover-650x650

Ontvang het magazine in uw bus!

Contacteer ons

Heb je een vraag voor ons of wil jij ook graag het Quartier Latem magazine ontvangen? Neem contact met ons op via het contactformulier en we laten spoedig van ons horen!