Medisch Centrum Leie

Mevrouw Sabine Slock, founder en directie van medische poli Medisch Centrum Leie, richtte – na een reeds lange carrière in de zorg en er 7/7 te zijn voor haar patiënten – dit unieke privé initiatief op met als doel medische zorg te omarmen en nét dat tikkeltje meer te geven, ten behoeve van iedereen. “Ik heb dit project opgezet uit pure passie, zodat ik kan delen wat ik heb en ten dienste kan stellen van de geneeskunde van de toekomst” zei ze recent in een interview.

Medisch Centrum Leie is een toonaangevend UNIEK concept te Astene, de prachtige gemeente nabij Sint Martens Latem in de provincie Oost-Vlaanderen, België. Het centrum beschikt over moderne klinische faciliteiten met goed uitgeruste consultatieruimtes.

Onze missie is om de gezondheid en het welzijn van ieder te ondersteunen door zeer persoonlijke, hoogwaardige, all round multidiscipliniaire preventieve en klassieke zorg te bieden. Dit centrum is UNIEK in zijn warme huiselijkheid waar je telkens weer THUIS komt.

Laagdrempelige warme huiselijkheid gestoeld op kwaliteit en neus gericht naar de toekomst van de geneeskunde en wetenschap.

Naast behandelingen en kleine ingrepen bieden we ook wetenschappelijk onderbouwd preventief gezondheidsonderzoek, advies en coaching aan om gezondheid te bevorderen en chronische ziekten te voorkomen.

Medisch Centrum Leie streeft er naar een voortrekkersrol te spelen in de gezondheidszorg. Of je nu op zoek bent naar medische zorg, preventieve gezondheidscontroles een luisterend oor of advies, Medisch Centrum Leie is er om jou te ondersteunen op je reis naar een lang, gezond leven.

Enkele collega’s in de kijker:

Prof. Dr. Marc Vuylsteke – Vaatchirurgie
Dr. Mariette Van Den Heuvel – Urologie
Poli Chronische ziekten en Preventie – olv Prof. Dr. Carlos Van Mieghem & Sabine Slock
Kids@ MCLeie – Logo, Psy, ea – Alle hulp voor kids
HersenLetselCentrum Leie – Begeleiding na ziekenhuisontslag
VrouwenClinic MCLeie – Zorg om en rond de vrouw!
Dr. Aude Van Pander – Lever- en Pancreaschirurg
Lapperre – Hoorcentrum
Eva Snoeck – Diëtist

Emiel Clauslaan 87A
9800 Astene
T 09 396 45 98
www.medischcentrumleie.be

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart