Pomellato

inspired by Milan
Onlosmakelijk verbonden met Milaan

Opgericht in Milaan worden de eigentijdse en onconventionele juwelen van Pomellato wereldwijd erkend voor hun gedurfde kleuren en sierlijke volumes. Het merk vond steevast zijn inspiratie in de bruisende stad, waar de collecties ook gemaakt worden door ambachtsmannen ter plaatse. Met zijn ontstaan reeds in 1967 blijft het juwelenmerk trouw aan zijn iconische stijl die je helemaal onderdompelt in de unieke sfeer van het luxueuze Milaan. Met zijn verfijnde architecturale parels en creatieve kunstzinnigheid vormt Milaan als het ware de muze van Pomellato. Pomellato juwelen stralen dan ook één en al Milaan uit, zo blijft het merk onlosmakelijk verbonden met de luxueuze Italiaanse stad.

Geïnspireerd door, ontworpen en gecreëerd in Milaan

Pomellato juwelen zijn niet alleen geïnspireerd op Milaan, maar ze zijn er ook ontworpen en gecreëerd. Met hun suggestieve lijnen verwijzen de Pomellato juwelen naar de gebouwen en binnenplaatsen van de stad. Zo vormen Pomellato juwelen een mooie weerspiegeling van Milaan, met een kunstzinnige interpretatie van de iconische stijlelementen die de stad typeren.

Quartier-Latem_Pomellato

De nieuwe collectie van Pomellato neemt je mee op een prachtige reis door de bijzondere historische gebouwen en langsheen de kleurrijke mozaïeken in de binnenplaatsen. Gaande van Palazo Solo Busca, tot Casa Portaluppi en de Vittorio Emanuele Galerij. Met zijn kunstzinnige vormgeving en verfijnde kleurrijke edelsteencombinaties brengt Pomellato een originele benadering en weergave van de stad. Het merk weet steeds te verrassen met innovatieve designs en zijn pure passie voor Milaan. Met unieke veelzijdige edelsteenslijpingen, levendige kleuren en baanbrekende silhouetten brengt het merk een ode aan de modestad.

Elke dag is een goede dag om een juweel van Pomellato te dragen. En elke vrouw zou er eentje moeten hebben.

Pret-à-porter juwelen om elke dag te stralen

Daarnaast worden de Pomellato collecties getypeerd door hun gedurfde kleurgebruik en hun creatieve eigenheid. De hedendaagse handgemaakte juwelen van Pomellato blinken uit in elegantie. Met zijn onconventionele stijl en geïnspireerd op alle moois van Milaan, weet Pomellato menig dame te charmeren. De draagbare juwelen van Pomellato zijn heel herkenbaar aan de eigen stijl van het merk. Als elegant prêt-à-porter merk brengt Pomellato juwelen om elke dag te dragen. Zo vormt Pomellato een musthave mode-item voor zowel Milanese als wereldse vrouwen dat hen elke dag laat stralen.

De kunst en kostbaarheid van ambachtelijk werk

Tot op vandaag worden Pomellato juwelen gemaakt in de eigen Italiaanse ateliers van het merk. Zo garandeert Pomellato een ongezien vakmanschap en uitmuntende kwaliteit. De Pomellato juwelen worden er ambachtelijk gemaakt door deskundige goudsmeden. Hierdoor weet Pomellato op te vallen met zijn unieke vormgeving en kleurrijke edelstenen, die door innovatieve snij- en zettechnieken een onmiskenbare en iconische stijl definiëren. Het juwelenmerk blijft de traditie verderzetten van het ambachtelijk creëren van gedurfde geraffineerde juwelen met een hedendaagse ziel. Doordat Pomellato juwelen met de hand gemaakt worden en gebruik maken van de meest kostbare materialen, vormt elk juweel een echt uniek exemplaar.

Ontdek de volledige Pomellato juwelencollectie bij Casteur

Pomellato is een echte trendsetter met het gebruik van kleurrijke stenen en het bieden van bijzondere vernieuwende combinaties. Casteur kan zich dan ook sterk identificeren met de ziel van dit bijzondere merk. Net als bij Pomellato zijn creativiteit, design, mode, durf, onconventionaliteit en uitmuntende kwaliteit sleutelbegrippen die wij met het Milanese juwelenmerk delen. Pomellato vormt daarom een vaste waarde in onze juwelencollectie. Ook benieuwd naar de Pomellato juwelen? Bij Casteur ben je steeds welkom om de uitgebreide collectie aan Pomellato juwelen te komen bewonderen.

Stationsstraat 22-24-26, 8790 waregem, T 056 60 19 51
info@casteur.be, www.casteur.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart