Clips

De lente in huis

De temperaturen stijgen, de dagen worden langer en Clips pakt uit met frisse en kleurrijke collecties. daar is de lente. Laat je inspireren door het originele assortiment van deze conceptstore avant la lettre, snuif verse ideeën op en breng de hernieuwde natuur in huis. De Clips-showrooms in Asse, Aalst en Sint-Martens-Latem krijgen een ware make-over en brengen het buitengevoel naar binnen.

RUST IN DE BUITENSFEER

Eén van de merken waarbij klanten steevast aan Clips denken, is Fermob. Deze lente pakt Fermob uit met enkele nieuwigheden die zoals steeds te bezichtigen zijn in de Clips-showrooms. Waar Fermob traditioneel gekend is voor kleurrijk tuinmeubilair, worden dit voorjaar neutrale kleuren toegevoegd aan het geheel. Door middel van ‘mix & match’ kun je creatief omgaan met de kleurrijke collecties uit het verleden en de eerlijke stijl van vandaag. Ga voor een complementaire combinatie en breng rust in de buitensfeer.

HANDTASSEN MET EEN HINT

De nieuwe, opvallende handtassencollectie van Marie Martens speelt in op snoepachtige pastelkleuren, een hint naar de kindertijd. Nieuwe stoffen en kleuren geven bestaande Marie Martens-modellen een look-and-feel die een frisse look door de collectie laat waaien. Een toonaangevende trend die alomtegenwoordig zal zijn in het straatbeeld. Ook merken als Kaai, Clio Goldbrenner en Nathan-Baume kiezen voor een lente-update met frisse kleuren. Voeg een vleugje pastel of een levendige kleur toe aan jouw lentelook, en maak het plaatje af met je favoriete handtas uit het ruime assortiment.

KLEURRIJKE VIBES

Clashende kleuren geven een fris elan aan het lente-assortiment van Baobab Collection. De doordachte collectie van deze geurkaarsfabrikant wordt gekenmerkt door die ‘colour clash’; zachtere natuurlijke kleuren worden afgewisseld met verschillende tinten en prints. De lentegeuren komen zowel terug in de geurkaarsen als in de parfums. Verzorgen en decoreren in één, dat is wat het Baobab My First-assortiment dan weer teweegbrengt. Lichaamsverzorgende body lotions, douchegels en handcrèmes bieden een helende functie en fleuren de badkamer op.

Wie in de lente alvast de geur van Tomorrowland wil opsnuiven, waant zich dankzij de limited-edition-kaars vanzelf op de heilige festivalgrond. Baobab ontwikkelde de kaars samen met Tomorrowland en bezielde hem met de dromerige vibes die het festival typeren. Elke kaars wordt vergezeld door een QR-code die de koper toegang geeft tot een unieke playlist. De verpakking openen en de kaars aansteken is als het ware de poort naar Tomorrowland openen.

DRUKWERK VAN A TOT Z

Wanneer de lente zich op gang trekt breekt ook de periode van heel wat feestgelegenheden aan. Denk maar aan de talloze trouwfeesten, communies, geboortes en nog veel meer. Geen feesten zonder het nodige gelegenheidsdrukwerk. De printshops van Clips voorzien klanten van alle denkbare drukwerk op papier zonder een overkoepelend concept uit het oog te verliezen. Van het ontwerp, over de papiersoorten tot de uiteindelijke drukwerken; de noden en wensen van de klant worden ingevuld van a tot z.

Weet jij al hoe je de komende lente uniek zult maken? Clips heeft alles in huis om er een onvergetelijke tijd van te maken.

WWW.CLIPS.BE – SINT-MARTENS-LATEM@CLIPS.BE
KORTRIJKSESTEENWEG 5, 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart