5AM Optics

Met knappe kijkers en een helder zicht de zomer in

Stap je binnen bij 5AM Optics, dan word je zonder twijfel met de glimlach ontvangen door bezielster en opticien-optometrist Sam Govaert, gevolgd door haar tweede schaduw met kwispelstaart Lola. De winkel heeft geen traditionele uitstraling van een optiekzaak, en dat is nét Sam’s opzet. “Mijn bedoeling is dat iedereen die binnenstapt zich meteen op zijn gemak voelt. Ik hou van de persoonlijke aanpak waardoor de specifieke vraag van de klant zo goed mogelijk bekeken en beantwoord wordt.”

Zicht na-zicht

Wanneer was jouw laatste oogmeting? Bij 5AM Optics zit je goed voor een uitgebreid oogonderzoek om tot het correcte bril- en/of lensvoorschrift te komen. Er wordt steeds gestreefd naar een maximaal scherp en comfortabel beeld op elke afstand. Afhankelijk van de bekomen waarden, wordt er een gepast brillenglas en/of gepaste contactlens voorgesteld. Sam werkt met de VisiOffice3® meetzuil die maximaal inzicht geeft in jouw ogen en het gekozen montuur. Dankzij die extra metingen bekom je de meest gepersonaliseerde brillenglazen.

Reis rond de wereld

“Ik heb een enorme voorliefde voor unieke details, kwalitatieve materialen, mooie afwerkingen en verrassende, subtiele kleuren die doen opleven”, vertelt Sam. “Natuurlijk is het van belang welke trends er spelen, maar het belangrijkste blijft dat je je goed voelt in je vel, dat je helemaal jezelf kan zijn en dat jouw montuur een mooie meerwaarde biedt. Ik geloof oprecht dat hét juiste montuur je kan doen stralen door je persoonlijkheid te onderstrepen en perfect in harmonie met je gezicht te zijn.”

5AM laat je reizen door de stijlen van o.a. Japan, Zweden, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Spanje en België. Pas er exclusieve designermonturen, frames in titanium met fijne details, vernieuwende en gedurfde acetaatbrillen met een vleugje karakter, elegante glasbrillen met ongezien draagcomfort en zoveel meer. Neem je tijd en maak de juiste keuze met deskundig en persoonlijk advies.

Altijd ZONdag

Goed nieuws voor de zonnekloppers!
De zonneglasactie loopt bij 5AM Optics verder door, waardoor je zonneglazen op sterkte tot -50% kan scoren. Wist je dat elke glaskleur, al dan niet met spiegelcoating, kan gemaakt worden met jouw correctie in de glazen verwerkt?

De nieuwe collecties stromen ondertussen volop de winkel binnen. Kom gerust langs om het met je eigen ogen te ontdekken. Kan je niet wachten? Klik alvast door naar www.5am-optics.be of @5am.optics op Instagram en Facebook om een eerste indruk van de nieuwe collecties te krijgen.

5am-optics.be
XAVIER DE COCKLAAN 73, 9831 SINT-MARTENS-LATEM
SAM@5AM-OPTICS.BE – 0473 53 45 16

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart