Helemaal jezelf worden bij…

Margot

In de Stationsstraat in Waregem bevindt zich de dameskledingzaak MARGOT.

De zaak bestaat al sinds 1968 en werd opgericht door de Mama en Bobonne van Valérie. De naam ‘Margot’ is een knipoog naar het metekind van Valéries moeder, de naam van de baby die in datzelfde jaar geboren werd. Intussen helpen Valérie, Gisèle en hun trouw team jullie met het kiezen van de perfecte outfit. Voor elke gelegenheid een passend ensemble.

Bij Margot vind je inclusieve damesmode van maat 34 tot maat 50. Ook bijpassende accessoires zoals foulards, ceinturen en schoenen vullen de collecties aan.

Het ruime en gevarieerde aanbod zorgt ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt bij Margot: jonge mama’s die komen met hun mama en zelfs met de oma’s die al jaren fidele klant zijn.

Een uitgebreid aanbod vertaalt zich in een breed gamma aan merken. Margot is partner van kledingmerk Xandres en biedt de volledige collectie aan. De klant weet ook merken als RIANI, Seventy, FFC, Anna Seravalli, Hartford, Scapa, Marina Rinaldi, Rafaello Rossi, River Woods en het nieuwe Anneclaire te waarderen. De stukken van Anneclaire zijn een verwijzing naar de natuur, met zachte kleuren als lila en lichtblauw, maar ook opvallend fuschia en verfijnde stoffen.

De merken worden geselecteerd op basis van wat er leeft in de modewereld, de draagbaarheid tijdens het dagelijkse leven of op een feestje, en natuurlijk de betaalbaarheid.

Wat we mogen verwachten voor het najaar? “De herfst- en wintercollecties bestaan grotendeels uit chique aardetinten en terracotta gecombineerd met camel. Variaties op olijfgroen met donkerblauw en cardinal blijven het goed doen. Ook kleuren als ecru, cognac en goud blijven populair om de donkere maanden op te fleuren”, weet Valérie ons te vertellen.

Stationstraat 35-43 ∙ 8790 Waregem
+32(0)56 60 35 50 ∙ info@margot.be ∙ www.margot.be

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart