Clips

De koudere maanden staan voor de deur: het moment bij uitstek om van je thuis een gezellige cocon te maken. Zo denken ze er bij Clips althans over. Hun conceptwinkels in Asse, Aalst en Sint-Martens-Latem verrassen je met heel wat must-haves voor een warm en eigentijds interieur, van Scandinavisch design tot de leukste lifestyle- en kantoorspullen. Ready to get cosy?

Zowel om je interieur op te frissen als om een fijne (thuis)werkplek te creëren, biedt het assortiment van Clips je een ruime keuze uit hippe en duurzame merken. Met de gehele collecties van onder meer Ethnicraft en Hay kies je sowieso voor meubilair, verlichting en accessoires van hoge kwaliteit. Een knus totaalplaatje wordt gegarandeerd door veelzijdige deco-items, zoals het kleurrijk glaswerk van Paveau en de hemels geurende kaarsen van Africa-inspired label Baobab. Ook je buitenruimte krijgt een sfeervolle update dankzij de coole outdoorkaarsen van het Belgische Paju Design met zwarte wax.

“Clips maakt er een cosy najaar van.”

OKTOBER IS INTERIEURMAAND

Al dat en meer valt te spotten in de Clips-showrooms, die voor het nieuwe seizoen een volledige make-over ondergingen en je onderdompelen in het brede aanbod aan fresh arrivals. Je vindt er wel slechts een selectie artikelen van elk merk: staat er een bepaalde stoel, vaas of serviesset op je wishlist die je in de winkel niet kan vinden? Dan bestelt een medewerker deze met plezier voor jou. Dat geldt trouwens niet enkel tijdens interieurmaand oktober maar het hele jaar door!

Geef je de inrichting van je woning of thuiskantoor liever uit handen? De interieurvormgevers van Clips komen graag bij je langs om te luisteren naar jouw wensen en werken vervolgens een plan op maat uit. Van het ontwerp tot de opvolging en plaatsing van alle gekozen meubilair en decoratie reken je op hun expertise om jouw space te transformeren tot je favorite place.

PROFESSIONEEL TOT IN DE PUNTJES

Wie vooral professioneel stijlvol voor de dag wil komen, zit niet alleen interieurgewijs maar ook voor alles wat pen en papier betreft goed in Asse, Aalst en de nieuwste Clips-store in Sint-Martens-Latem. Al meer dan veertig jaar inspireert de kantoorspecialist met mooi werk- en schoolgerei. Denk aan originele notitieboekjes en agenda’s, fraaie plakbandhouders, luxepennen zoals die van Montblanc en andere gift-worthy gadgets.

Werk je al aan een lijstje met toffe cadeau-ideeën voor kerst? Dan weet je dus waar te beginnen! Snuister al even online op clips.be of neem een kijkje op Instagram en Facebook @clips.laatjeinspireren voor een sneak peek van de laatste nieuwigheden in interieur, lifestyle en kantoor.

WWW.CLIPS.BE – SINT-MARTENS-LATEM@CLIPS.BE
KORTRIJKSESTEENWEG 5, 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart