Bezoek de nieuwe, all-in Flamant winkel

in Sint-Martens-Latem

De Flamant winkel in Sint-Martens-Latem wordt volledig vernieuwd. Naast een all-in Flamant ervaring komt er dubbel zoveel winkelruimte. Flamant zal de volledige oppervlakte innemen van het huidige pand. Dat betekent meer plaats voor extra collecties en voor de maatwerkservice Flamant at Home. Het heropeningsweekend vindt plaats van vrijdag 14 tot en met zondag 16 oktober 2022.
Kom langs en laat je verwennen met een exclusief hapje, glaasje en geschenkje.

Vanaf 14 oktober 2022 shop je opnieuw in jouw vertrouwde winkel, die al bestaat sinds 2011, maar dan volgens het nieuwe Flamant concept: je wandelt door huiselijk ingerichte ruimtes, volledig gestyled met Flamant meubels en decoratie. Zo zie en voel je wat mooi samen past, waardoor je buiten komt met ideeën voor je eigen huis of zaak.

Uitgebreide kerstcollectie en echte kerstbomen

Wie langskomt, ontdekt in primeur de uitgebreide kerstcollectie waar Flamant om bekend staat. Snuister tussen vele kerstballen, kerstkransen en andere bijzondere kerstdecoratie. Tot half januari kan je ook echte kerstbomen kopen bij Flamant, want dan staat er een pop-up kerstchalet in de voortuin van de winkel. Naast prachtige dennenbomen, verkoopt de chalet ook oesters en champagne.

Exclusief hapje, glaasje en geschenkje

Tijdens het heropeningsweekend verwent Flamant jou met een glaasje bubbels en een lokaal gemaakt hapje van traiteur Vinois. Als je iets koopt in de winkel, ontvang je bovendien een bijzonder geschenk: een item dat het unieke Flamant DNA draagt en jouw huis omtovert tot een warme thuis. Kom langs voor de heropening van vrijdag 14 tot en met zondag 16 oktober 2022: op de Kortrijksesteenweg 117, tussen 10 en 18 uur.

Vernieuwde Flamant winkel én website

De nieuwe Flamant winkel in Sint-Martens-Latem is elke dag open van 10 tot 18 uur. Buiten (en uiteraard ook binnen) deze uren kan je altijd snuisteren en shoppen in de Flamant webwinkel. Die is altijd open en ook net volledig vernieuwd: je vindt er shopadvies per ruimte, je selecteert er producten met handige filterfuncties, je kan je laten adviseren voor de juiste verfkeuze en veel meer. Ga zeker eens kijken naar de gerestylde website én webshop: www.flamant.com.

Goed om te weten: als je je inschrijft op de nieuwsbrief, krijg je 10% korting op je eerste aankoop.

Kortrijksesteenweg 117, 9830 Sint-Martens-Latem
09 243 53 40 ∙ flamant.sintmartenslatem@flamant.com
www.flamant.com

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart