Met knappe kijkers en een helder zicht de zomer in

5AM Optics

Met knappe kijkers en een helder zicht de zomer in

Eyewear lover of niet, je ogen uitkijken doe je sowieso wanneer je 5AM Optics binnenwandelt. De jonge optiekzaak in Deurle is een walhalla aan modieuze monturen voor zowel vrouw, man als little one. Zaakvoerster Sam Govaert selecteert elk seizoen de brillentoppers van het moment, die je kan personaliseren met glazen op maat en een uitgebreid assortiment aan accessoires.

Bij 5AM Optics gaan esthetiek en professionele oogzorg hand in hand. Vooraleer over te gaan op de montuurkeuze onderzoekt Sam uitgebreid de gezondheid van je ogen en de sterkte die ze vereisen voor een optimaal zicht. Verschillende metingen met de nieuwste apparatuur van ZEISS en Essilor leveren een uiterst nauwkeurig resultaat op, waardoor je brilglazen of contactlenzen perfect op jouw noden afgestemd kunnen worden. Sam draagt sinds kort het label van Essilor Expert, een erkenning van haar expertise in maatwerk en innovatieve glastechnologieën. Koop je een bril met Varilux-glazen, de multifocale oplossing van Essilor, dan krijg je er bij 5AM Optics uitgebreide breuk,- diefstal- en onderhoudsgaranties bovenop.

MAAK EEN STATEMENT MET ACETAAT

Nog nieuw zijn de talrijke zomercollecties die volop hun opwachting maken en wellicht meteen een plekje veroveren op je wishlist. De respectievelijk Japanse en Duitse kwaliteitsmerken Matsuda en Kuboraum hebben heel wat moois in petto voor wie originaliteit in subtiele detaillering zoekt. “De trends voor dit seizoen zijn transparant acetaat, klassieke tortoise prints en dikke monturen”, weet Sam. “Bij Kuboraum maken fijne metalen monturen plaats voor echte statementbrillen met opvallende, zware frames. De ontwerpers overtreffen zichzelf opnieuw met opmerkelijke designs en verrassende kleurencombinaties.”

5AM draagt sinds kort het label van Essilor Expert.

Ook wat zonnebrillen betreft, trekt Sam voluit de kaart van vakmanschap en duurzame materialen. Naast modellen in hoogwaardig acetaat voorziet ze brillen in titanium, zoals de vederlichte exemplaren van Silhouette die bekendstaan om hun stevigheid en zachte pasvorm. Eerder fan van kleinere glazen? De handgemaakte, ronde monturen van Masunaga maken eveneens een terugkeer. Op de aankoop van een fresh pair of sunnies geniet je overigens het hele jaar door van een aantrekkelijke korting op de glazen.

EYE-CCESSORIZE

Omdat een mooie bril matchende accessoires verdient, heeft 5AM Optics een ruim aanbod aan stylish brillenhoezen en -koordjes in allerlei geuren en kleuren. Kies je favoriet uit de creatieve lederen cases van Any Di of de beestige etuis van Comme Quatre gemaakt van 100% gerecycleerde koeienvacht. Dankzij de trendy kettingen van Lins Amsterdam en Sunny Cords raak je je bril bovendien nooit meer kwijt. Sam deelt regelmatig een sneak peek van de nieuwste must-haves op haar socialemediakanalen dus neem zeker een kijkje en volg.

@5am.optics op Facebook en Instagram. Je ontdekt er ook alle info over het first ever 5AM Optics-event: wees erbij om de winkel en alle collecties in een feestelijke setting te bewonderen.

5am-optics.be
XAVIER DE COCKLAAN 73, 9831 SINT-MARTENS-LATEM
SAM@5AM-OPTICS.BE – 0473 53 45 16