IRRES

Passie voor kwalitatieve nieuwbouw-projecten in Gent en de leiestreek

Wie vastgoed in Sint-Martens-Latem zegt, zegt Irres. De ervaren makelaars van het kantoor kennen de streek door en door en verkopen er meer dan de helft van de woningen. Maar wist je dat ze ook een doorgedreven nieuwbouwexpertise in huis hebben?

“Achter de schermen zijn we het nieuwbouwverhaal van Irres al even aan het uitbouwen”, vertelt nieuwbouwverantwoordelijke Annemie Van Glabeke. “Dit jaar komen we er dan ook graag voluit mee naar buiten. De focus ligt op het aanbieden van kwaliteit, géén kwantiteit, wat zich vertaalt naar de projecten en ontwikkelaars. Een atypische aanpak, maar één die ervoor zorgt dat kandidaat-kopers en ontwikkelaars de weg naar Irres vinden.”

BOUTIQUE-KANTOOR GENT OPENT IN 2023
Irres heeft intussen een mooie portefeuille van projecten en recente realisaties: Koophandelsplein in centrum Gent, Residentie Mondriaan in Sint-Denijs-Westrem, Torenzicht aan de Gentse Kouter. Allen projecten met een uitgesproken allure en waarbij alle puzzelstukken in elkaar passen: ligging, karaktervolle architectuur, een hoge afwerkingsgraad en totaalbeleving. “Weldra lanceren wij Ingelandgat ontworpen door CAAN Architecten. Dit afgewerkte nieuwbouwproject omvat vier eigentijdse appartementen op een toplocatie in centrum Gent en is een mooie referentie van de kwaliteit die we met het nieuwbouwluik willen aanbieden.”, geeft Annemie mee. “En we zitten niet stil. In 2023 opent Irres een tweede vestiging, in centrum Gent, van waaruit de nieuwbouwafdeling haar hoofdzetel zal hebben. We zullen er onze klanten verwelkomen in ons nieuw boutique-kantoor, al blijf je uiteraard voor zowel bestaand vastgoed als voor (ver)nieuwbouw welkom in Sint-Martens-Latem. Deze interne synergie is net onze meerwaarde.”

“We scharen ons enkel achter projecten die in lijn liggen met ons merk, identiteit en klantenbestand. Kwaliteit boven kwantiteit.”

Dat je met de aan- en verkoop van een (ver)nieuwbouw bij Irres op beide oren kan slapen, verzekert Annemie met oprecht enthousiasme: “Wij zijn vanaf de ontwikkelingsfase betrokken bij de projecten die we verkopen. Tijdens dit traject rekent de bouwpromotor op ons deskundig advies om ervoor te zorgen dat het project voldoet aan de wensen en verwachtingen van de doelgroep.” Irres kan hiervoor rekenen op de ervaring van Annemie Van Glabeke. Met haar meer dan tien jaar ervaring binnen projectontwikkeling kent Annemie elke fase door en door en weet zij perfect welke accenten belangrijk zijn om de klantenbeleving te doen kloppen. Haar geroutineerde ontwikkelaarsgeest en perfectionisme in het vak zorgen ervoor dat Irres voor elke betrokken partij het verschil maakt.

JOUW STEK IN DE STAD: ZO GEVONDEN
Kijk je zelf uit naar een kwaliteitsvolle (ver)nieuwbouwwoonst in Gent en de Leiestreek? Irres zoekt graag met je mee. Laat je zoekcriteria na op irres.be en word als eerste op de hoogte gebracht van een project dat matcht met jouw droomlocatie en budget. De sfeer opsnuiven van onze actuele projecten in verkoop? Surf naar www.irres.be/nieuwbouw.

Irres vastgoedmakelaars
kortrijksesteenweg 19 · 9830 sint-martens-latem
www.IRRES.be

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart