Clips, must-haves voor thuis, op het werk en onderweg

Clips viert 40 jaar

Van kantoorspecialist tot veelzijdige conceptstore

Veertig lentes geleden opende Clips de deuren als speciaalzaak in kantoor- en schoolbenodigdheden. Intussen vind je er naast pen en papier ook een ruim aanbod lifestyle- en interieurartikelen voor een totaalbeleving bij elk bezoek. Welkom in de inspirerende conceptwinkels van Clips Asse, Aalst en Sint-Martens-Latem!

Veertig lentes geleden opende Clips de deuren als speciaalzaak in kantoor- en schoolbenodigdheden. Intussen vind je er naast pen en papier ook een ruim aanbod lifestyle- en interieurartikelen voor een totaalbeleving bij elk bezoek. Welkom in de inspirerende conceptwinkels van Clips Asse, Aalst en Sint-Martens-Latem!

“De handtassen van Kaai zijn een must-have voor een kleurrijke garderobe.”

Met een focus op Belgische makelij omvat het assortiment lifestylespullen een mix van vertrouwde merken en trendy nieuwkomers. In het modesegment stelen de designertassen van onder meer het Antwerpse Kaai en het Gentse Aesaert alle blikken. “We zijn heel trots op onze samenwerking met deze twee toonaangevende labels uit eigen land. De nieuwe handtassen die er dit voorjaar aankomen, zijn wederom heerlijk zomers: een must-have voor wie graag een vleugje kleur in haar garderobe brengt”, geeft Marketing Manager Tiana Wyns mee. “Om onze verjaardag te vieren, hebben we dit jaar ook extra feestelijke collecties aangekocht. Niet alleen wat fashion maar ook wat interieur betreft, halen we alles uit de kast om onze klanten te verrassen.”

MORE OUTDOOR

Het tafelgerei van Serax en de geurkaarsen van Baobab blijven voor interieurfanaten de cadeautoppers bij uitstek. Verder dan woonideeën voor binnen, ben je bij Clips bovendien aan het goede adres voor hip buitenmeubilair. De aangescherpte focus op outdoor living is deels te danken aan het succes van Fermob. De funky metalen en aluminium terrasmeubelen van deze Franse fabrikant vliegen jaar na jaar de deur uit dankzij hun innovatief en tijdloos ontwerp. Je kan de collectie in een sfeervol kader ontdekken in de nieuwste Clips-store in Sint-Martens-Latem: “Daar hebben we een shop-in-shop ingericht die integraal gewijd is aan Fermob. Van tafels, stoelen en bankjes over verlichting en aankleding krijg je er een volledig beeld van hoe je buitenruimte eruit kan zien en welke combinaties er zoal mogelijk zijn.”

“Met het funky metalen meubilair van Fermob geef je instant kleur aan je buitenruimte.”

Professionele expertise inschakelen voor de inrichting van je tuin of interieur? De Interieurarchitecten van Clips komen graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek. Klikt het, dan gaan ze aan de slag met kleuren, materialen en je favoriete deco-items om een ontwerp samen te stellen dat je persoonlijke smaak en praktische voorkeuren volledig weerspiegelt. Zelfs de levering en plaatsing van alle meubels alsook de afwerking nemen ze zelf in handen zodat jij zonder zorgen kan genieten van je freshly styled space.

KWALITATIEF PRINTWERK OP MAAT

Moois gevonden om te wonen? Waarom dan ook je werkplek niet wat opfleuren: Clips blijft de place to be voor fraaie kantoorspullen en schrijfgerei met net dat tikkeltje meer. Zo maak je met de pennen van Montblanc van elke handgeschreven brief een meesterwerk. Zie je je woorden liever gedrukt? In elke Clips-winkel vind je een printshop waar je terechtkan voor gelegenheidsdrukwerk zoals geboortekaartjes en trouwuitnodigingen, het afdrukken van thesissen en posters in eender welk formaat. Particulieren en bedrijven rekenen op een uitstekende service en het advies van ervaren grafici tijdens het ganse proces, van ontwerp tot print en levering. Alle prints in zowel kleur als zwart-wit worden kwalitatief gedrukt met ecologische inkten en kunnen volledig op maat gemaakt worden.

Ontdek de mogelijkheden op deprintshop.be en volg @clips.laatjeinspireren op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwigheden in lifestyle, interieur en kantoor.

WWW.CLIPS.BE – SINT-MARTENS-LATEM@CLIPS.BE
KORTRIJKSESTEENWEG 5, 9830 SINT-MARTENS-LATEM