5AM Optics

5AM optics

Kwaliteitsmonturen en advies op maat

SINDS EIND DECEMBER IS SINT-MARTENS-LATEM EEN JONGE optiekzaak RIJKER: 5AM OPTICS. IN DE NAAM SPOT JE EEN KNIPOOG NAAR DE AALTERSE BEZIELstER EN OPRICHTSTER SAM GOVAERT. al van TIJDENS HAAR OPLEIDING TOT OPTICIEN-OPTOMETRIST WERD ZE GECHARMEERD DOOR DE LEIESTREEK, WAAR ZE NU DE GESCHIKTE LOCATIE VOND OM HAAR ONDERNEMERSDROOM WAAR TE MAKEN. “BIJ 5AM OPTICS VIND JE MODERNE DRAAGBARE MONTUREN VAN BEKENDE EN MINDER BEKENDE KWALITEITSMERKEN.”

ZELDEN GEZIEN

Naast enkele eyewear-klassiekers, vind je vooral monturen in alle stijlen en prijsklassen die je niet zomaar overal shopt: Sam koos er bewust voor om ook minder bekende merknamen aan te bieden, die weliswaar voor vernieuwing en hoogwaardige kwaliteit staan. Haar voorliefde voor duurzaam titanium en acetaat zien we weerspiegeld in de collecties van onder meer het Japanse merk Matsuda, het Berlijnse Kuboraum en GIGI Studios uit Italië. Eén voor één brengen ze brillen die net dat tikkeltje extra hebben, maar wel perfect dagelijks draagbaar zijn. Ook voor coole kidsmonturen, sportbrillen en 100% Belgische brillen, zoals die van MEO Eyewear, ben je bij 5AM Optics aan het goede adres. De winkel van 200 m2 biedt je alle ruimte om het assortiment te verkennen in een strak en fris interieur, gedecoreerd met de werken van kunstenares en Sams grootmoeder, Arlette Meeuws.

VAKKUNDIGE OOGMETING

Welke bril je ook kiest, alle brillenglazen kunnen maximaal gepersonaliseerd worden. Langsgaan bij de oogarts is geen must: Sam doet zelf een volledig oogonderzoek aan de hand van de nieuwste ZEISS-apparatuur die vanop afstand met de iPad bediend kan worden. Na een vakkundige meting stemt ze zowel enkelzichtglazen als multifocale glazen helemaal af op de sterkte van je ogen. Daarnaast kan je ook bij 5AM Optics terecht als je wil starten met contactlenzen of die graag wil aanpassen. Sam neemt uitgebreid de tijd om je te adviseren en werkt daarom bij voorkeur op afspraak.

KORTING VOOR ZONNEKLOPPERS

De huidige periode liet een feestelijke opening van de zaak niet toe, al haalt Sam die met plezier en bubbels in zodra dat weer kan. Als alternatief word je als nieuwe klant bij 5AM Optics meteen verwend met verschillende kortingsacties. Zo krijg je een tweede paar multifocale glazen steeds aan de helft van de prijs en kan je nog het hele jaar genieten van een zonneglaskorting, waardoor je een nieuwe zonnebril op sterkte een stuk voordeliger kan aanschaffen. Hou ook zeker de Instagram-pagina in de gaten voor de laatste nieuwigheden en trends @5am.optics!

XAVIER DE COCKLAAN 73, 9831 SINT-MARTENS-LATEM
www.5AM-OPTICS.BE • SAM@5AM-OPTICS.BE • 0473 53 45 16