Casteur focust op de toekomst

Casteur focust op de toekomst

Het perfecte stuk voor iedere klant en voor iedere gelegenheid: het team van Juweliers Casteur neemt geen genoegen met minder. Hun exclusieve, uitgebreide collectie bevat het neusje van de zalm uit de haute joaillerie en haute horlogerie: Pomellato, Olé Lynggaard, Messika, Breitling, Omega, CHANEL en Hermès. Toch het droomjuweel niet gevonden? Dan creëert Casteur het voor u.

Casteur kiest voor maatwerk

Unieke creatie

Coeur de Casteur is ons eigen label. Het idee voor deze collectie – al kan je het niet écht een collectie noemen, omdat ieder stuk uniek is – groeide uit onze ervaring met onze klanten. Sommige klanten weten erg goed wat ze willen: ze lezen onze nieuwsbrief of kijken op onze website, en komen binnen met een specifiek stuk voor ogen. Maar soms is hun vraag complexer: iets met een symboliek, met een bepaald gevoel, met een bepaalde kleur of een unieke steen. Of ze hebben een eerder ouderwets familiejuweel dat ze graag in een jonger jasje willen steken. Dan beginnen we samen met hen van nul, en creëren samen het stuk van hun dromen.

Ook onze eigen creativiteit en ons verlangen naar unieke, onderscheidende stukken kunnen we met Coeur de Casteur tot leven brengen.

Ideeën voor nieuwe stukken komen vaak van de klant, maar evengoed van het team: na een bezoek aan een internationale beurs, onze eigen inspiratie bij de feeling die we bij een bepaalde persoon hebben… Met de knowhow die we bij Casteur in huis hebben, is niets te vergezocht, niets onmogelijk: we blijven onze stukken, en onszelf, iedere dag vernieuwen.

Tijdloos design,

eindeloos draagplezier

De klant centraal

De beleving van de klant staat bij ons centraal: we willen niet alleen dat hij of zij zich bij ons thuis voelt, maar ook dat ze vertrouwen hebben in onze expertise. We zullen hen nooit iets verkopen dat niet 100% het wauw-gevoel bij hen oproept. We gaan voor de perfecte match: een stuk dat mooi aansluit bij hun persoonlijkheid, levensstijl, kledij en natuurlijk de rest van hun juwelen of horloges. Zo zijn we er zeker van dat ze er jaren plezier aan beleven.

www.casteur.be